Merhaba kızlar ,
Bu platformda daha yeniyim bi kusurum olursa af olayın herkese selamlar kızlar benim bi sevdiğim var daha nişanlı değiliz ailem konuştuğumu öğrendiğinde çok tepkileri oldu özellikle annem sevdiğim ki ile hiç tanışmışlınları yok sadece. Yarım saatlik bi mesafe var o başka bi yerden ben başka ailem buna çok karşı neyse fazla başınızı ağrıtmim eniştemin en yakın arkadaşı sevgilim akrabası onalrı araya koymak istiyoruz bu yaz bi haber yollamak istiyor istemek gibi temel oluşturmak istiyoruz vermezlerse bari seneye olsun diye ailemin tepkisinden çok korkuyorum bana bi kaç fikir verebilirmisinz lütfen kafam çok karışık korkuyorum ailemden
Sevgilimi aileme nasıl kabul ettirebilirim?
Sana vereceğim tek akıl ananın babanın rızasını almadan iş yapma gönüllerinide kırma
Gamze0101 Eğer gerçekten ailen tanıyıpta hayır diyorsa onları dinlemelisin mutlaka senin görmediğin bir şey görmüşlerdir.
Eğer yargısız infaz yapıyorlarsa al karşına güzelce konuş onunla hayatlarınızı birleştirmek istediğini anlat ve onların onayının senin için ne kadar önemli olduğunu söyle.. Eminim ılımlı yaklaşırsan onlarda bir şans verecektir.
Ailem de benim sevdiğime karşı çıkmışlardı direnmedim ayrıldık ve 1 ay kadar sonra uyuşturucu komasına girdiğini aslında benimle konuşurken de uyuşturucu kullandığını öğrendim. Daha sonra da eşimle evlendim şimdi mutlu bi evliliğim var 2 de çocuğum. Diretsem Hayatım çok b.ktan olacaktı bi bağımlının peşinde koşmaktan harap olacaktım belki de.. Ailenin sözünü tutmanı onları kırmamanı öneririm.
Gamze0101 sevgilinle ne kadar iyi anlaşırsan anlaş ama aileni dinle derim ben, çünkü bu zamana kadar ailesinin istemedigi kişiyle evlenip mutlu olanı görmedim ben ,varsa da istisna 🤷♀️ belki senin ailen, onun ailesini tanıyordur, ve iyi olmadiklarinı biliyordur, bu yüzden istemiyor da olabilir. Bence önce ailenle konuş, neden istemediklerini öğren.
Sedaa ailem tanimiyor hic bir sekilde onu istemedikleri neden benle ayni yerden olsun yabanci yerden istemiyorlar sadece hak veriyorum bi yandan ama oldugum yerden evlensem yabanci yerden bile evlensem yurt disinda yasadigim icin guzel bi kariyerim var ki le evlensem buraya gelcek en azindan sevdigim ve guvendigim tanidigim biri ile yasamk istiyorum
Sedaa aslinda ikimizde kürdüz kültürlerimiz de aynı aynı şehirliyiz sadece köylerimiz farklı köy dediğimde aramızda yarım saat var yani bide ailem görücü usulü istiyor hangi devirdeyiz tanımadan etmeden doğru bulmuyorum sonuçta konuşarak tanışırsınız öyle değil mi düşün ailem kuzenimi bana uygun görüyor bilmiyorum cidden anlayamıyorum dile getiriyorum düşüncelerimi çok küfür yedim sırf bu yüzden..
Gamze0101 ailenin bu davranışını gercekten dogru bulmuyorum. Doktorlar bile diyor akraba evliligi yapmayın diye. Yani aşık olmadiktan sonra kuzenle evlenmek nedir ya, aklım almıyor. Bu arada bende görücü usulü evlendim eşimle, şimdi iyiki diyorum. Bilemiyorum canım, hakkında hayırlısı neyse o olsun ama ailenin zoruyla da kuzenle evlenme bence🤷♀️
- Düzenlendi
Sedaa bakalım hayırlısı inşallah akışına bırakıyorum yaşayarak görcez ikimizde..
Gamze0101 bence haber gonderdin sevgilimiz. Aileler konusup bir sohbet ettik kafalar uyuşuyorsa ne guzel ama yok uzak uok su bu bahenelerle sadece sizi uzerler.
Hersey kader de
Sexysempanze aynen öyle biliyorum bizi düşünüyor her anne baba evlatlarının iyliğini düşünür ama dibimdeki üstelik aynı kültür aynı dil başta insan olması ve o kadar iyi bi kalbinin olduğunu keşke bilselerde böyle konuşmasalar inanın kafam çok karışık Türkiye gideceğim istesin mi istemesin mi diye korkuyorum çok baskıcı bi ailem var acaba diyorum istese beni eve hapis felan ederlermi yapmayacakları şey değil yani
Gamze0101 aynı durumu ben yaşıyodum canım😀beni dışarı salmıyorlardı ama pes etmedik🥺hep dımdık durduk ben ailemin sözünü dinlemiyodum cunku benim eşim tamamen farklıydı ailem benim kötülüğümü istiyordu🥺onlara rağmen hiç ayrılmadık yakında duğunumuz var şimdi umarım senin de olayların çözülür😍❤️
Hshshdhdhhd ay ne kadar güzel adına çok sevindim canım mutluluğunuz daim olsunn 😊 iyi dileklerin için ayrıca çok teşekkür ederim 🙏
Gizzemm aşkın gözü kördür diye bi söz var bilirsen 😂 sevgililik döneminde aşktan başka birsey görmüyorlar ama aynı evin icine girince, evlendikten sonra cok değişti diyorlar 😂 halbuki adam hep öyleydi ama sevgililik döneminde fazla yansıtmiyorlar. Bi erkegin evlenilecek erkek oldugunu anlamak için onun ailesine nasıl davrandıgına bakacaksin. Yani erkeğin gercek yüzünü ancak o zaman görebilirsin, ailesine nasıl davraniyorsa, eşine de öyle davranacaktir ✌ benim gördüklerim genelde bòyle. Ben eşimle görucu usulü evlendim. Ilk 1 hafta kendimizi tanidik, ailesiyle taniştik felan. 1 hafta sonra olur yada olmaz diye bizden haber bekliyordu ama eşim her dakka nolur nolur olsun diye msj atip duruyordu. 😂 hayatımda verdigim en iyi karardi, iyiki diyorum, 🤩😍