kopuklukahve bacım wc de işini yaparken de paylaşıyor musun 😂😂😂
DiLan Polat instagram da evliliğini herkesin gözüne sokan hemcinsimiz😁😁
ooylesine2021 yaaa ben sana kıyamammm 😂😂 kilot sütyenle gezmemide mi kıskandın ( profilime girmişsin, bu kadını da bir yerinden vurayım diye araştırmışsın ayrı bir tebrik gerekiyor buna 👏🏼) kendi özel mülkümde istediğim gibi giyinirim bu seni hiç alakadar etmez 😌 😂🙏🏼 Kasma bu kadar sende giy belki eşin biraz ilgi gösterir de başkalarına haset etmezsin 😘
ooylesine2021 özenen sensin özeniyorsun ama buna ulasamadıgın için bu kıskanclık zaten 😂😂
kopuklukahve bende gözlerinden öpüyorum 💋
Akrep hahahaha 🤣🤣🤣🤣 demek kocanı baştan çıkarmak için bunlara gerek duyuyorsun vahhh benim kül kedim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Rouge 🤣🤣🤣🤣 sen takiptesin ozeniyorsun ya işte 🤣🤣🤣🤣🤣
ooylesine2021 şimdi sana uzun uzun kokumla bile mest olan kocamı anlatırdım ama sen ona da haset edersin 😂😂 o yüzden noo bebeğim yukarda çok sevdiğim bi yorumcu hanım efendinin de söylediği gibi, kocanın ilgisizliğini bunlarla kamufle etme yavrum. İlgisiz koca gözü dışarda olan kocadır 😇😂
Akrep sıkışınca başkasının yazısını eklermiş ahhh ahhh hic de üretken degilmissin😂😂 ben onları yapmasam da kocam erkenden boşalır dayanamaz bana ama sende bir çareler bir çareler aramalar yorulmuyor musun gülüm? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ooylesine2021 bence eşinin erken boşalma sorunu var ajajajajajjaja neyse her yorumunda ayrı üzülüyorum sana, daha fazla senin gibi çirkinleşmeye gerek yok. Kalbin gibi günün olur umarım(!) bedduamı duamı sen karar verirsin orasına artıkk.. ;)
ooylesine2021 valla ilk defa biriyle tartısırken egleniyorum güldürüyosun .sen hem git kadını deli gibi takip, herseyini bil sonra gel üstüne burda post ac ama neymiş sevmiyosun özenmiyosun tövbeler olsun ,dediginizle yaptıgınız bir olsa keske😂😂
ooylesine2021 Evet kesinlikle ikna oldum hastasın sen maalesef üzülerek söylüyorum. Hani böyle kendi özel hayatında hiç birşey yolunda gitmez kimse ona değer vermez itilen kakılan insanlar dışarıya nefret kusar ya , Onlardansın tam olarak .. gerçekten çok üzücü bir durum hemcinsim olduğun için ayrı böyle bi hayatın olduğu için ayrı üzüldüm 🥲
Akrep hayatında hicbir gayesi olmayan ömrünü sadece kocasını baştan çıkarmak için adayan sen kendi haline üzül hakkat ne işe yararsın sen?..🙄
ooylesine2021 hiç merak etme ileride senin gibilerine ders verecek evlat yetiştiriyorum ben. Yobazlığa, hasetliğe karşı benim gibi duracak bir evlat. Umarım sanada nasip olur ..
ooylesine2021 tartısırken bile mantık arıyorum vericek mantıklı cevabın yok gidip profilimde vaktini harcıyorsun .dikkat ettim de sana ne desek baska konulardan cocuk cocuk cevaplar veriyosun .milettin hayatına bakıp onlara karıscagına kendi hayatına bak da belki biseyler düzeltirsin .üzüldüm sana .şimdi yine profilimde gezebilirsin ,belki ordan saldırıcak bisey bulurum diye yazdıgım seylerden kendine faydalı bisey bulursun👋🏻
Dilanı takip ediyorum evet önceden durumları iyimiş ama bu kadar değil kadın eşiyle hep yan yana hiçmi sıkılmıyorlar anlamıyorum ve aldatma haberini bende duymustum adama çapkın diyorlardı sonradan çok bilindiler e herkese reklam verdiler verdikleri teklamuhesapları ile arkadaş olup dilab polat güzellik merkezi açtırdı karı baya akıllı geliri çokttur kaçtane merkezi var allah olmayanada vrsin gözümüz yok 😂😂😂
kopuklukahve fikrimi sormadığınızın farkındayım. Şikayetlendiğiniz için öneri de bulundum 🙏🏻🙂
Neden insanların arkasından konuşuyorsunuz bundan sizene Allah aşkına ve bu postun altında kadınlar birbirini gömüyor ayıp hanımlar hepinizin çoluk çocuğu vardir eminim bizler düzgün bireyler olalım ki çocuklarımıza da iyi örnekler olalım sevgiler 💁♀️
kopuklukahve amin canım benim🙏🏻
ZRaporu yani ilk yazdığınızla öyle anlamam cok cok normal benim bahsettiğim kişilerde görgüsüz olarak nitelendirdigi için. Ama aslında bu bir baskı burda başlıkta ki hanımefendinin olayida ayni şekilde. Sessize alma diye birsey var görmüyorsun. İnsanlar paylaşım yapmak isterse yapar ne olursa olsun onun özgür kararı aslında bizler müdahale ederek işte insanları kisitliyoruz ben bunu demek istiyorum. Bana yapılan soylenilenlerden dolayi paylaşırken sürekli düşünüyorum yani içimden geliyor ama düşünüyorum ki öyle aşırı paylaşım yapan biride değilimdir