Olivetti Kis_masali tadı neye benziyor 😂 cok merak ediyorum 🙂 iğrenç gözüküyor ama yemek istiyorum ya 😂
Kis_masali Olivetti mumbar yedin mi hiç. Hemen hemen öyle. İçinde bulgur pilavı var. Bi de bol kimyon ve bolll pulbiberle efso oluyo. Ben de ilk başta görüntüden dolayı şeye benziuo diye yemiyodum😂artık görüntüye değil lezzete bakıyom😂
Olivetti Kis_masali aşırı benziyo ya ben ısıramam onu 😂😂😂. Aslında sakatat cok severim ama şırdan mumbar falan yemeye cesaret edemiyorum 😂
Kis_masali Olivetti 😂😂😂gülme krizine girmiştim ilk yediğimde. Ben ısırdığımda eşim aaaaaa diye bağırdı noluyo dedm acıdı demişti manyak adam😂😂h emen yemelisin😂
Kis_masali Olivetti 😂😂😂😂😂[upl-image-preview url=//i.imgur.com/8omIsBV.jpeg] Baksana şunun güzelliğine😂😂
Kis_masali Olivetti 😂😂😂😂aksini iddia eden yok😂😂bildiğin şey😂ama aşırı lezzetli. Bak gel sen dene. Bş tanesi 25 lira olmuş😂
Olivetti Kis_masali parası mühim değil de😂 zengine bak zengine 😂 benim eşim cok huylanır şeye benzeyen yiyeceklerden . Salatalığa patlıcana falan dokunamaz mesela 😂 şırdanı görünce nevri dönecek 😂
Kis_masali Olivetti hadı ya😂😂😂sen ona göre temkinli ol o zaman. Adamın soluğu moluğu kesilir Allah korusun😂şırdan sevdasına
KbraOzy lxmxa aa kız yakınmışız baya. Bende newera seyirtepe de oturuyorum. Pazardan geldim az önce 😂
KbraOzy lxmxa biz senle konuşmuşuz daha önce yeni öğrendin dimi hamile olduğunu 🥰🥰🥰 bana da dua et adetim 6 temmuz bende güzel haber alırım inşallah bu ay ❤️