Kızlar nişanlım çalışıyor berber kendi çok fazla konuşmuyoruz. Günaydın iyi geceler bundan ibaret yani düşünüyorum çalışıyor yoruluyor diye çok tutmak mesajlaşmak istemiyorum ama bı yönden de acaba boşluyormuyuz dur birbirimizi bilemiyorum sizlerde nasıldı yani bu normalmi şu an bilmiyorum konuda bulamıyorum konuşacak bazan onunla acaba soğur mu ilgisizlik mı olur bilmiyorum düşüncelerinizi bekliyorum😊

Esmeryarim bana kalırsa seven vakti olduğunda değil de direkt vakit yaratmaya çalışır her boş vaktinde değerlendirmeye çalışır ama sen diyorsun ki sadece günaydın iyi geceler yazıyor hiç mi boşluğu olmuyor? Benim bi sevgilim vardı baya önceden o da çalışırdı ben de senin gibi ilgisiz mi vs yok işte yoruluyor mu diye düşünüyordum falan ama benle alakalı bir sorun olmadığını gördüm sonra ayrılmıştık sen ilk önce konuş ne oldugunu anlamaya çalış ama çokta sert davranma normal şekilde konuş

Naz12 Doğrudur ama konu çıkmıyor napıyorsun kolay gelsin bunlardan ibaret oluyo ne konuscaz ki diorum bazan. Bnde yazmıyorum hiç konuşmak lazım bncede diye düşünüyorum teşekkürler

Esmeryarim sevgilim bu aralar hiç müsait değil ama illa her boşluğunda yazar yazamazsa akşam konuşuruz der konuşulacak bir şey bizde de yok ama istedi mi buluyor insan mesela gün boyu neler yaptığını onun neler yaptığını vs. Ama sen yine de moralini bozma belki bir sebebi vardır canım

Esmeryarim bizim nişanlılık durumu olmadı kaçarak evlendik sevgiliyken eşim çalışıyordu sabah 7 akşam 7 ona rağmen evine gidip yemek yeyip beni arıyordu 3-4 e kadar konuşuyorduk her gün işteyken de zaten mesajlaşırdık sürekli şu an 1 senelik evliyiz halâ değişen bir şey olmadı akşama kadar mesajlaşırız gerekirse araşırız bence biraz fazla boşluyormuşsunuz gibime geldi dediğimi yanlış analamayın ama seven insan boş vaktinde aramaz konuşmaz yanş aramak için veya mesajlaşmak için sizinle ilgilenmek için vakit yaratır

Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık her dakka konuşuyorduk laf lafı açıyordu hiç mesejlasmadigimiz gün yoktu evliyiz halen öyle mesajlasiriz ama tabi eskisi gibi her dakka değil ama herkes bir değil belki mesajlaşmayı sevmiyordur

Esmeryarim 8 yıllık evliyiz hala sürekli mesajlaşırız sadece evin ihtiyaçları için değil ama sürekli gır gır şamata bazen romantik ki benim eşimde çok yoğun çalışıyor bazen diyorum hatta “ya ben meşgul etmeyim seni yoğunsun” diye kızım senden önemli mi diyor 😊

Esmeryarim yani illaki bi boşluğu oluyordur canım, sabahtan aksama kadar hic durmaksızın çalışıyor olamaz ,yemek vakti, ihtiyac molası felan oldugunda sana yazabilir yada arayabilir 🤷🏻‍♀️ benim eşimde operatör, iş makinası kullaniyor ama ben ne zaman msj atsam aninda cevap verir, çalısiyor bile olsa görüntülü konuşuruz, telefonu makinanin köşesine sabitler, kendi çalışirken bi yandan bizlede konuşur, 1 saat konusuruz nerdeyse. Çay molasi verdiginde mesajlaşiriz hep, işten cikip eve gelirken arar felan. Bilemiyorum yani, sadece günaydin ve iyi geceler diye konuşmak araya sogukluk katabilir bence.

Esmeryarim her ilişkinin rengi farklıdır ,şimdi sana sizinki soguk,yanlıs diyemem onemli olan senin nasıl hissettigin .ilgisiz hissediyosan yanlıs bisey vardır. bende nişanlıyım saatlerce konusuyoruz ,bulusuyoruz ,o da calısıyor ama vakit yaratıyo bana .bazen bizdede artık konu kalmıyor konusmaktan yinede telefon acık birbirimize biseyler okuyoruz ,bazen ınstagramda geziniyoruz birbirimize bisey atıp o konu hakkında konusuyoruz. yani ne bilim bir sekilde vakit ayırıp muhabbet ediyoruz eğleniyoruz. sırf konusmus olmak için de degil ilişkimiz böyle

Rouge yan yana cokk iyyiz sarmaş dolaş sevgimizi çok iyi ifade ediyoruz ama mesajda durgunuz bu soğumaya sebeb mi

Esmeryarim yani zor bir soru .sen böyle mutluysan, sogumuyosan sebep degil .aslında mutluyuz sadece konusmus olmak için yada sırf hersey tam olsun diye diyorsan böyle birseyi sıkıntı etmen yersiz .dedigim gibi böyle mutlu degilsen sıkıntı vardır veya ileride olur..

Rouge kız sogumuyor diye sorun etmeyebilir ama ya erkek tarafından bir sorun varsa illa ki konuşmak zorunda

Naz12 valla bilmiyorum ki .sonucta nisanlanmıslar erkek tarafından da sorun olsa nişanlanmazlardı heralde. ee şimdiye kadar da böylelermiş yani sonradan değişmemiş bastan beri böyleymiş ve kız şimdi düsünüyor bisey olur mu diye .ilişkilerini öyle şekillendirmişler diye düsündüm bu nedenlerden dolayı. kabullenmiş yani. ama sorun ediyorsa ilgisiz geliyosa konussun .tabiki bu durumdan mutsuzsa ,ilişki zamanla bozulur cünkü kiz mutlu degildir .erkek sorun etse arar aramayan erkekmiş ,post sahibi nişanlım çalıştığı için demiş …bana gore öyle olmamalı cünkü biz nişanlımla cok konuşuyoruz. yarın öbür gün degişse sıkıntı ederim cünkü bastan beri böyleyiz noluyor derim ve ben ilgi beklerim.Konusmuyor aramıyo olsa nişanlanmazdım mesela cünkü ben öyle mutlu olmam

Rouge aynen katılıyorum bende konuşur tepkimi ortaya koyardım açık açık bende sevgilimle her boş vakitte konuşuyorum yani

Konuşmayı denicem tepkimi koyucam ki sizde aynı ni yapın bu erkkleri boş bırakmaya gelmiyor hele ki acimaya Hiç gelmiyor.

Esmeryarim Çok konuşamadığın ,sohbet edemediğin bir insanla evliliği tekrar gözden geçir derim…

Esmeryarim ben hep şunu savunurum vakit yok diye bişey yok sadece öncelikler vardır seven her fırsatta yazar arar

Esmeryarim 7senelik sevgililik hayatımda 7 24 konuşuyorduk bazen işe uykusuz bıle gıdıyordu o derece işte sürekli mesajlaşma konular tukeniyordu internetten arastırıyordum ne konusabılırız dıye abartısız cok konusuyoduk tuvalette bıle şimdi yine konuşuyoz ama hiç ozamanki gibi degıl artık evle cocukla alakalı yada dedıkodu o yuzden tatıdını cıkartın sen ac surekli konu o zaten fırsat buldukca yazar

Esmeryarim siz konu bulamiyorsunuz nisanlinizda mi bulamıyor bence normal değil ayrica konu bulmak degilde gunu konusursun dugunu konusursun ilerki zamanlari konusursun hayal kurarsiniz ne bileyim farkli kisilerle ortak bi araya gelip daha fazla konuşmayı arttırabilirsiniz. Yani yoğunluk yorulmak vakit çok farkli bi durum siz nisanlisiniz sonucta senin ona onun sana ayirmak zorunda oldugu vakit olmali