Mutluanne Naz12 canıım gittim çok şükür tomografisi temiz çıktı ama doktor 3 saatte bir uyandır uyanırsa sana tepki verirse etrafa bakarsa birsey yok dedi kusmasına da dikkt et dedi çok şükür şuanlık bir sıkıntı yok
Antisosyall Mutluanne Dusmelede 2 saat uyutulmadn gözlem altinda tutulur kusma kaygi bozukluğu goz kaymasi falan olunca doktora gidilmeli.Nekdrlik cocugnz?Kusmuş siznki doktora götürün baktirin.Esindeki bu ne rahatlik
Mutluanne masumkoylu canıım gittim çok şükür tomografisi temiz çıktı ama doktor 3 saatte bir uyandır uyanırsa sana tepki verirse etrafa bakarsa birsey yok dedi kusmasına da dikkt et dedi çok şükür şuanlık bir sıkıntı yok
Mutluanne Mercan123 canıım gittim çok şükür tomografisi temiz çıktı ama doktor 3 saatte bir uyandır uyanırsa sana tepki verirse etrafa bakarsa birsey yok dedi kusmasına da dikkt et dedi çok şükür şuanlık bir sıkıntı yok
Sedaa Mutluanne sana olan sinirini cocuktan niye çıkariyor ki, evlat o ,cocugun parmagi kanasa hemen hasteneye koşturur benim eşim,sana ne kadar sinirli olursa olsun, cocuguna birsey oldugunda hemen bakmalı.
Mutluanne Sedaa kesinlikle ama sağlık konusunda çok geri ya ben vicdan azabı çekiyorum adam si… Bile stresten midem bulandı en son dedm gidelim gelmezsen ben tek giderim dedim ozaman tamam dedi