Mutluanne Kızlar çocugumu duşa bakınde yıkadım oturarak duruyordu dengesini kaybetti sırt üstü düştü biraz kustu acaba birsey olur uyutmayacaktım ama uykusu vardı huysuzlaştı uyudu ne yapacagım kocama diyorum gidelm diye beni s…lemiuor mal adam
-Sevgi- Mutluanne kusma iyi olmamış canım bir iki saat takip et hep aşlahın izini ile bişey olmaz çok geçmiş olsun ❣️
Balponcik Mutluanne korkmuş diyede kusmuş olabilir ama doktora götürsen iyi olur başına darbe almışsa kusması iyi değil diye biliyorum bekleme bence
GunduzGuzeli Mutluanne kustu diyorsunuz. Çok acil hastaneye götürün. Kusma, gözlerde kayma durumlarında acile götürmek gerekiyor
Meyra Mutluanne canim bencede bi hastaneye gotur , ve bole biseyde uyumakda iyi degil esin orali degilse ambulans taksi felan cagiramiyormusun
Naz12 Mutluanne canım böyle şeylerde uyutmak iyi bir şey değil sakin ol ve hastaneye götür kustu diyorsun
Zoya Mutluanne O zaman sen kendin git kocanı alma yanına ya taksi tut ya arabaniz varsa vs git bence bir yolunu bul Allah korusun kusmusta gecmis olsun
Mutluanne masumkoylu canıım gittim çok şükür tomografisi temiz çıktı ama doktor 3 saatte bir uyandır uyanırsa sana tepki verirse etrafa bakarsa birsey yok dedi kusmasına da dikkt et dedi çok şükür şuanlık bir sıkıntı yok
Sedaa Mutluanne cocuk düşüyor ve kusuyor ,ama bunu umursamayan koca😶 nasıl insanlar var anlamiyorum ya. Inşallah cocugunuza birsey olmaz. Rabbim korusun.
Mutluanne Mercan123 canıım gittim çok şükür tomografisi temiz çıktı ama doktor 3 saatte bir uyandır uyanırsa sana tepki verirse etrafa bakarsa birsey yok dedi kusmasına da dikkt et dedi çok şükür şuanlık bir sıkıntı yok
Mutluanne Naz12 canıım gittim çok şükür tomografisi temiz çıktı ama doktor 3 saatte bir uyandır uyanırsa sana tepki verirse etrafa bakarsa birsey yok dedi kusmasına da dikkt et dedi çok şükür şuanlık bir sıkıntı yok
Antisosyall Mutluanne Dusmelede 2 saat uyutulmadn gözlem altinda tutulur kusma kaygi bozukluğu goz kaymasi falan olunca doktora gidilmeli.Nekdrlik cocugnz?Kusmuş siznki doktora götürün baktirin.Esindeki bu ne rahatlik