Memos0103 Geceyeyakisanbirkadin her gece yapıyoruz zaten eşim gelince😂😂çocuktan önce sabahları da yapıyoduk ama artık gece yaparız napalım😂😂
Memos0103 Geceyeyakisanbirkadin doymuyoruz birbirimize 4-5 ayda görüyoruz zaten 15 gün onda da sadece gece yapmak yetmiyor
Geceyeyakisanbirkadin Memos0103 hele biz yılda 1 bilemedin 2 ay görüşüyoruz onunla da doyamıyoruz ama ne yapçan az kaldı zaten evlenmemize🤭☺️
Geceyeyakisanbirkadin Memos0103 ben Londra’da o Bulgaristan’da o yüzden görüşeyoruz ama görüştümüz de de😁😁😁ölüp bitiyorumm
Sade_khve Laledmrrr valla kizlar canımız ne zaman isterse gündüz gece ikiside olur yani farketmez ama eşim yoğun çalışıyor oyuzden gece daha rahat oluyor ama ewde olunca gündüz de yaparız kaçamak 😄😄
Mirinda Geceyeyakisanbirkadin o öyle olmuyor canım 😂😂 hayır kadın bakar tabii ama ilk bir sene hatta bana göre iki sene (belki daha bile fazla) kimseye bırakamazsın istese de bakamaz yani kadın.
Geceyeyakisanbirkadin Mirinda yaa bilemiyorum bir de ben baya seviyorum bebekleri bir de kendi bebeğim olursa dediğin gibi belki de vermem🤣🤣🥰