Pembetilki ben eşime yapıyorum ama eşim bana yapmıyor 😒
Eşiniz sizi oral yapiyor mu
Olala Bayılarak yapıyoruz karşılıklı 🤭🤭
Kizlar simdi merak ettiğim bisey var sormasam olmaz.😅
Erkekler gibi bosaliyo musunuz yani gerçekten baya sivi akıyor mu?
Misal hayır o şekilde değil de biraz sıvı geliyor ıslaklık artıyor bende o kadar.
Antisosyalmom bende de aynı ilk 10 saniye içinde gelir eşimde çeşme açıldı yine der😂😂
Antisosyalmom bendede öylee. Baya akan fışkıran falan varmış duyunca şaşırmıştım. Bizde bi eksiklik mi var 😅
Misal onlar zirve de yaşıyor demekki 😂😂
Misal inanmıyorum ben onlara ya 😂
Ay ben niye hicbirsey hissetmiyorum acaba yaa..esim cok istekli bqna oral yapmayi cok istiyo ama ben hicbisi hissetmiyorm adamcgz da ugrasiyo yazik 😁
Ben ön sevişme sonrası oral birliktelik olmayınca sadece ilişki ile orgazm olamıyorum, hani böyle bir problemim var, o sebeple bunu bir ihtiyaç olarak görüyorum. Eşime ilk evlendiğimizde söylediğim için sadece kendisi tatmin olmasın diye her ilişkide beni de tatmin ediyor bu yol ile. Fakat o kendi sperminden tiksindiği için bana çok yaptırmaz yani sayılıdır yapmışlığım farkediyorum zaten kendini de kasıyor rahatsız hissettiğinden pek bir şey anlamıyor. Eğer siz de istiyorsanız eşiniz ile açıkca konuşup onu ikna edebilirsiniz :)
Olala evet yanliz degilsiniz banada yapmiyor ben ona hep yaparim. Ama o yapmiyor benden gelen sividan istemiyor yapmiyor diye dusunuyorum. Bu oralde tek merakim o yone bayanlardan akan siviyida adamlar tatmis yemiş oluyorlar sanirim. O nasil oluyor onu merak ediyorum benim esimde o yuzden yapmuyor diye dusunuyorum.
İlişki olmasa bile eşim gunde 2 kere yapar ta sevgiliyken yapmaya başladı bayılıyorum resmen bazen agzının içine doldurur dakikalarca ceker kıpkırmızı yapar hele bide işe gitmedigi gunler uykuda beni o şekil uyandırır uyanırımkş agzında emiyor kız suan bile canım cekti adamı uyandırayım 😂 zaten oda bayılıyor bunu yapmayan erkekte nebilim yani benim kocam tam 2 saat başlar bırakmaz ilişkiyi bile 3 kere falan yapar ben bitmesem o bitmiyor asla aslan kocam benşm😂
Dndkdsnnnd Ay sizin ilişki kaç saat sürüyor öyle 2saat oral 2 saat seks günde 2 3 defa hralde bütün gün o isle geçiyor 🤣🤣
Dndkdsnnnd uyuşur kız 2 saatte 😄 bana biraz abartıyorsun gibi geldi 🙈
Pembetilki buradaki kızlarda ne kocalar var, hele kadınlar erkeklerden daha istekli, ufkumu açtı burası benim, ben herkesi bizim gibi falan sanıyordum, 5 aylık oğlum var, doğumdan sonra toplasan 5 kere yapmamisizdir, sonuncu da yarım kaldı zaten🙈oral bana ters zaten, nimet yiyoz o ağızla (yapana bisey demem)
Ayyyy Hayır yapılır ona bişey diyemem benim de çok şükür renkli bir seks hayatım var. Kısa da sürmez ama iki saat oral bana biraz fazla gibi geldi bi süre sonra boşalma isteği olacak bir kaç boşalma sonrası da hissizlik uyuşukluk 😄