Arkadaslar aranızda evlenmeden önce sevgili iken ayrılıp aylar sonra barışıp evlenen oldumuuu
Bi bakın kızlar ya
Anladım 😞 pekı 9 ay sonra barısınca olur öu kı
Bende bugun uzuldum cok
Vallabizimki yılan hikayesiydi😁2011 de tanıştık 2-3 ay sonra ayrıldık.2012 de bidaha denedik 1 ay sonra yine ayrıldık.Taaki 2014 ocakta tekrar bi araya geldik😂 Geliş o geliş.2016 da evlendik 18 aylık da kızımız var 😂
Fidan benim kardesim 7 aylik hamilee neyse bugun bana soruyo kayinvalidem ismini ne koycaklar diye bende dedim bir kac isim yazmislar daha karar vermediler ondan sonra bu kizip kacti iceri gittigimde sana kirildim dedi neden dedim ben ondan isimi saklarmisim o bana Anne gibi davranirmis onlarda karnim doyarmis kardesimi tutarmisim bende dedim ben dedim dogru soyledim inanmiyomusun inanmiyomus dedim hacan simdi inanmiyosun bidaha hic inanma Sen benim ne dedimi iyi duymamisin dedim ben sarim diyo hep boyle kendince hakli seyler dedim senin su anda tartistigin konuyu kim duysa guler sana zaten kullandigim ilaclardan dolayida yada hamileliktenmidir tansiyonum dusuyo basim donuyo dedim doncemis senin basin gibisine getirdi nasil uzuldum anlatamam ben kendi ailemde boyle tatsizliklar gormedim
Deryasss herkesin ailesi farklidir.sen kendi ailende gormediklerini gore duya bilirsin.ama becere bilirsen bazen evet sagr ol duyma duysanda sozunu dediyseb sinirlenme.o onun kendi dusuncesi belki hakkaten oyle dusunuyor .belki seni kirmak icin fark etmez.sen stres yaoma kolay olmAya bilir .ama bevegini dusun