İyi geceler hatunlar.
Biz kocişle haşnafişne yaptık😝 şimdi o bi kanepede ben bi kanepede uzanıyoruz. Sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız 😊

130130 benimde eşim 3.5 aydır yok kudurmuş durumda az önce telefonda konuştuk adam zor dayanıyor😂😂😂

Memos0103 ayyy allah kavuştursun. Nerde ki eşin. Telefon da seks yapın😀 biz de geçen sene 2 hafta ayrı kaldık hergün mesajda seks konuşuyor boşalıyorduk🤪

130130 eşim uzman kıbrısta şuan🙁çocuk var maalesef yapamıyoruz bide kaynanayla oturuyorum ben sadece geceleri konuşuruz ama o kadar ileri gitmeyiz çünkü beyfendi kuduruyo sonra😂😂😂arada fotoğraf ister öyle yapar ama ben yapmam yapamam daha doğrusu

Memos0103 bende asker eşiyim. Sevgiliyken eşim egitimdeydi hep öyle yaptık resim atardık, mesajda konuşarak ben kendime salatalıkla. Yaparsın yattığın odada kimse yoksa çocugun uyuyunca at vajinanı yada memeni zaten devamı gelir

Mutluanne ahahahs kız sen biraz saf mısın😂😂 kendmi tatmin ediyordum ne yapacam yada patlıcan😂😂😂 eşime video çekerdim o şekilde yaparken orama oda öyle boşalırdı yada parmak sokardım

• [silindi]

130130 iyi geceler tatlımm.. hazırlandm eşime 🔥🤩 mesaj atti gelicek birazdannn saclarimi yaptım giyindim en sevdiği rujumu sürdüm ve en sevdiği minimi giydim uzandm kendimi okşuyorum ve 🥂biraz sarhoşluycaz ❤️🥳🔥🔥

Mutluanne kalın olmayacak gerçi
                Eşimin penisi uzun ve geniş ilk bakireligimi bozarkende acıdı 2 ay alışamadı vajinam her ilişkide kan geldi

[silindi] bende hiç hazırlanmadan bodoslama daldım akşam. Ne istersin tatlı, meyve, çerez yada bana kaymak istersen dedim üstüne çıktım zaten hemen yapıştı🤪

• [silindi]

130130 evet canım onun zevkide bi başka oluyor sabaha kadar s…kiyo beni bu gecede sabaha kadar beraberiz 🔥 eşim beni biraksam sabaha kadar yalar 👅 çok seviyor vücudumu doyamıyorum diyor 😋 memelerimi çok isirir ve yalar bir saat devamını getirmiyim canm neyse 🔥🔥😂

• [silindi]

130130 onlar dünden razı zaten canım 😂 arada bi bodoslama da olur yani 😂

[silindi] ahahah dur burda boşalma😝 biz çocuktan dolayı sabaha kadar yapamayız 😂😂 ama çocuktan önce tatilde votka almıştık otel odasında, dedim sarhoş olmak istiyorum zaten sonrasını kendi getirdi. Bana o… gibi davran demiştim çok sert becermişti o gece nerdeyse vajinam patlayacaktı😂

[silindi] aynen her zaman hazırlanmak olmuyor 😂 bide ben duşa girince çocukta uyuyorsa hemen arkamdan gelir duşa😂

• [silindi]

130130 off çok zevkli 🤩🤩 daha bi sert olurlar evet 😂 ama benim sert daha hoşuma gidiyor daha sert diye inliyorum 🔥

• [silindi]

130130 aynen canım çocukla olunca öyle olur malum

[silindi] ayy aynı ben😂 2 gün önce sert s…k dedim bugun cesaret edemedim demeye. Saçımdan çekip arkadan resmen çivi çakıyor 😂😂