İyi geceler hatunlar.
Biz kocişle haşnafişne yaptık😝 şimdi o bi kanepede ben bi kanepede uzanıyoruz. Sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız 😊
neler yapıyorsunuz hanımlar
130130 benimde eşim 3.5 aydır yok kudurmuş durumda az önce telefonda konuştuk adam zor dayanıyor😂😂😂
130130 eşim uzman kıbrısta şuan🙁çocuk var maalesef yapamıyoruz bide kaynanayla oturuyorum ben sadece geceleri konuşuruz ama o kadar ileri gitmeyiz çünkü beyfendi kuduruyo sonra😂😂😂arada fotoğraf ister öyle yapar ama ben yapmam yapamam daha doğrusu
130130 salatalıgı napıyordun
[silindi]
130130 iyi geceler tatlımm.. hazırlandm eşime 🔥🤩 mesaj atti gelicek birazdannn saclarimi yaptım giyindim en sevdiği rujumu sürdüm ve en sevdiği minimi giydim uzandm kendimi okşuyorum ve 🥂biraz sarhoşluycaz ❤️🥳🔥🔥
130130 patlıcan zor olmuyormuydu
[silindi]
130130 evet canım onun zevkide bi başka oluyor sabaha kadar s…kiyo beni bu gecede sabaha kadar beraberiz 🔥 eşim beni biraksam sabaha kadar yalar 👅 çok seviyor vücudumu doyamıyorum diyor 😋 memelerimi çok isirir ve yalar bir saat devamını getirmiyim canm neyse 🔥🔥😂
[silindi]
130130 onlar dünden razı zaten canım 😂 arada bi bodoslama da olur yani 😂
[silindi]
130130 off çok zevkli 🤩🤩 daha bi sert olurlar evet 😂 ama benim sert daha hoşuma gidiyor daha sert diye inliyorum 🔥
[silindi]
130130 aynen canım çocukla olunca öyle olur malum
[silindi]
130130 ne güzel işte canım miss gibi bam bam bam 🔥