sanis01 sakın üzülme herşeyde vardır bir hayır senin geçtiğin yollardan geçtim. Girip okuyabilirsin anlattım tüm olanları ciğerlerim yana yana. Deli gibi aşık olarak evlendik. Annesi tanıştırdı bizi. 2 yıl boyunca çocuk istedik rüya gibi bir hayatım vardı evlenmeden önce. Evlendikten sonra da eşimle hergün aşk yaşadık benim için dünyayı yakardı. 9 Ağustos da boşanma kararı aldık. Ayrılmadan bir gece önce bile birlikte olduk. Sabah kalkınca annesinin tek lafıyla terk etti beni. 10 agustosta hamile olduğumu öğrendim hamileyim dedim test rapor attım direkt engelledi beni. Bu dünyada en çok bir bebek sahibi olmayı istedik 2 yok boyunca her ay ilaçlar adet gecikince heyecanlanalar hayal kırıklıkları üzüntüler hepsini yaşadım. Tam adam beni terk etti yurt dışına gitti ve ben hamileyim. Karşımda muhattap yok her yerden engelliyim. Ailesi aileme olmadı olmadı da şimdi mi oldu bizden değildir çocuk diyecek kadar aşağılık insanlar. Sözün özü herşeyde bir hayır vardır. Keşke tüm hayatımı önüne serebilsem o zaman beni anlarsın. Allahtan hayırlısını iste sadece bak karnımda bir cocuk daha doğmadan herkes benim ailem de dahil düşman istemiyor bu bebeği. Olan bebeğimle bana oldu. Herkes aldır diyor sadece. Biz de çok isteyerek birlikte olmustuk hatta bana yaşattığı o muhteşem şeylerden sonra çocuk sahibi olmak için değil aşkla girmiştim yatağa. Sakın üzülme lütfen. Herşeyin zamanı var ve İnan yapmaz dediğin yapıyor hemde öyle bir yapıyor ki aklın dahi almıyor