İyi geceler hanımlar bu bilgiyi almak için doğru yer burası mi bilmiyorum ama soracak kimsem yok Google dan da net bilgi alamadım. Ben 3 gün önce normal doğum yaptım hep kabızlık ve basur sorunum vardi ama çok ciddi değildi. Doğumda olan ıkınma ile kocaman iki basur memesi çıkmış. Doğumda alttan dikişlerim var. Ben onlar ağrı yapıyor sanıyordum bugün dikişlere bakayım derken basuru gördüm. Yürürken ağrı oluyor ördek gibiyim.. doktora gitmek istiyorum ama bildiğim kadarıyla genel cerrahi bakıyor ona da şu an gitmek anlamsız olur dimi. Çünkü henüz diğer dikişlerim duruyor. Aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı basura geçici olarak ne yapmak lazım. Ya da kadın doğum doktoru bir şeyler yapabilir mi ona mı danışmalıyim

Olalalalal benimde oldu bagsurum sicak suyla geciyodu biraz bi tane vazalin ayarlamistim onu suruyodum, ozellikle tuvaletten once suruyodum acimiyodu cok, en azindan doktora gidesiye o sekilde idare edebilirsiniz

2 yıl sonra

Olalalalal geçmediyse PROCTOLOG kremi var 2 günde söndürüyor basurları ama devam edeceksin sürmeye iyicelaybolana kadar her tuvaletten sonra sür Benim geçenlerde agşamaktan geberdim dedim ameliyat olacam heralde Bu ilacı önerdiler ikinci gün hafifledi sonra baya bi azaldı derken kaybolmuştu Dün yüksek topuk giymek zorunda kaldım uzun süre Gece bi baktım basurlar merhaba demiş hemen kreme devam ettim evde bulunması gereken bişey

Benimde ilk doğumda olmuştu, offf o acıları tekrar hatırlamak istemiyorum aylarca çektim ne ilaç ne krem fayda ermedi. Tek çare netten öğrendiğim parmağınla o damarları içeri itmem parmağının girebildiği kadar ittir. Zamanla küçülüyor ve rahatlıyorsun. Birde tavsiyem içeri iterken elini önden değilde arkandan sırt tarafından uzatıp içeri ittir ve sebze ağırlıklı şeyler tüket sucuk gibi şeyler yeme.

Olalalalal canım gözün aydın öncelikle. Rabbimm sağlıkla büyümeyi nasip etsin yavruna. Çok zor bir durum yaşamayan bilmez. Dikiş mkiş hikaye onun acısının yanında.. genel cerrahiye git. İtebilirse itsin içeri. Yoksa krem verecek ucu uzun bir krem onu poponun içine sokacak içeri sıkcaksın çok rahatlatıyor. Kendin yapamassın eşne yaptır Şuan bedeninin toparlanmaya ihtiyacı var. Ve bebeğine. Bu günler geçecek. Bu kırk gün her şeyinn ilacı. Benim de çok kötü olmuştu dört tane ayrı ayrım çıllkmıştı ve çok canım acıyordu bir yandan da kabızlık o da yetmez gibi göğüsuçlarım yara olmuştu. Kendimi çok mutsuz ve yorgun ve çaresiz hissediyordum ama kırkımız çıkınca bu sorunların hiç biri kalmamıştı çok şükür. Sabret biraz dua et bolca ve sdece bebeğinle ilgilen. Ve unutma bir ay sonra hepsi geçecek yanına bu Allah’ın mucizesi kalacak 💓

11 gün sonra

Olalalalal aynı şeylerin 100 katını yaşamış biri olarak söylüyorum patlıcan sapını kaynat iç