Z-A 25 yaşın üzerinde olup hala gece alt ıslatan varmı acaba veya 25 yaştan sonra bunu bunu yaptim geçti diyeniniz ablam evli bu durum yuzunden cokmutsuz bi evliliği var
Survivor12 Z-A keşke evlenmeden önce haberim olsaydı çünkü imam nikahı kıyıldığı zaman ne sorunun varsa içinden geçiriyorsun o nikahla beraber o rahatsızlık geçiyor derler kesilmiş oluyor
Ysmn34 Z-A öncelikle geçmiş olsun doktora gitti mi bu konu için belinde problem veya idrar kesesi sarkık olabilir yada piskolojik te olabilir
bisadekahve Z-A ya belki bu cevabımı ilkel bulanlarınız olacak ama o kadar doktora gittiğimiz halde geçmediyse hacamatla sülük tedavisi deneyin bide derim ben
Tirilaylaylom Oncelikle doktora sormak gerekli ilac tedavisi flan olabilir. Benimde olurdu bekarken ilk evlendigim seneler. Doktor ilac vermisti bekarken cok kullanamadim oyuzden ise yaramadi pek. Evlemdigimde 6 ay ara ara kaciriyodum sonra nolduysa gecti kendiligine, ben o donem ac karnima bacaklarimi duvara yaslayip kasigimi yukari sivazliyodum devamli oda etki etmis olabilir. Ablanizda denesin etkisi olur belkide. Simdide gece kacirmam altima ama cok fazla tuvalete giderim gece uyanir uyanir, tuvalet kesesi kucuk veya sarkik olabilir diye dusunuyorum
Z-A Psikologa gittik kadın hastalıkları na gittik urolojiye gittik yok iyileşmiyor hic ablam 28 yasina gircek denemedik birsey kalmadi diye düşünüyorum o yuzden baska birşey bileniniz vardir diye sormak istedim
Nimess Z-A bence alarm kursun ve sık sık tuvalete gitsin ve tuvaletini yaparken tuta tuta yapsın bu şekilde ordaki kaslar gelişir ve tutabilir belki
Nur19 Çocukluk travmasi varsa geçmesi zor olur ama geçerse de kendiliğinden geçer kardeşim 20 yaşında ve hala altını ıslatır erkek birde kaç defa hastaneye götürdüm benim yanımda geçiyor ama ne zaman ailemin yanına dönse tekrar başlıyor çünkü baskı görüyor orada mısır püskülünu deneyin birde çay gibi demleyin fokur fokur kaynasın soğusun gece yatmadan 1 saat önce içsin yatsın inşallah fayda eder
jeliiibon bisadekahve asla ilkel değil kesinlikle çok faydalı yöntemler bu konuda değil ama başka konuşarda çok şifasını gördüm
bisadekahve jeliiibon ben bu konuşa şifasını gördüğüm için söylüyorum bende öyle görmüyorum ama düşünenler olduğu için çekiniyorum 7 ay önce doğum yaptım ve normal doğuma zorlandım pektik bölgem de kaslarda hasar oluştuğu için tuvaletimi tutamıyordum normalde emzirdiğini için sülük tedavisi uygulayamadık ama hacamat yaptırdım normal insan kadar olmasa da eski Halime anlar çok farkını gördüm hatta eşim bile ilişki sorasında sıktığımı farkeden oldu bi deneyin derim ben
Deleted6 sık sık çişe kalksın, yoksa geçmiyor zamanla alışıyo vücut, beni hep babam uyandırırdi, uykumda yaptığımı hatırlıyorum ama kalkamiyordum , sonradan alıştım kalkmaya
Z-A Deleted6 Bende de vardı ama 8 yasimda ben cok utanıyordum kendim biraktim inat ettim ablam cok uyukucu cok derin uykusu
Deleted6 Z-A uykusu derinse olnaz, 2 saatte bir kalksın tuvalete, çalar saat kursun , ve yemekten sonra uyuyana kadar sıvı içmeyi azaltsin illaki kurtulur yoksa zor evliliği için uykuyu terk edecek bi süre