- Düzenlendi
Merhaba arkadaşlar. Biliyoruö belki bir çoğunuza göre ne var bunda? Şeklinde bir dertleşme olucak ama benim 8 yıldır içimi kemiren bir derdim var. Benim ailemde eşimin ailesi de aşırı muhafazakardır. Ailemizde bakirelik çok çok çok önemlidir. Benim içinde öyleydi ama maalesef çok büyük bir hata yapana kadar. Eşim hayatıma giren 2. insan. Ondan önceki sevgili olduğum kişiyle önce uzaktan ilişkiye başlamıştık. Yaşımda küçüktü kendisiyle aynı memleketteydik fakat şehir dışında çalışıyodu. Neyse geldi bir kaç kez görüştük falan. İstekleri hep cinsellik üstüne oldu ve maalesef bir kez benim isteğim dışında beraber oldu benimle. O gün ondan ayrıldım ama bakireliğim gitmişti artık. Aradan aylar geçti ve eşimle tanıştık 1 aylık bir görüşmeden sonra bunu ona yapamadım ve itiraf ettim. Önce çok bozuldu fakat sonrasında ben seni bir zar için sevmedim kabulumsün dedi ve evlendik. eşimin ilki benim benden başka kimseyle birlikte olmamış ve bende ondan önce böyle birşey yaşadığım için kendimi yiyip bitiriyorum. Eşim bir kez bile yüzüme vurmadı bu konuyu ama ben içimde çok büyüttüm. Eşime karşı vicdan azabı duyuyorum. Düşünmekten hasta olucam diye korkuyorum.