• Muhabbet
  • Artık birileriyle dertleşmeye ihtiyacım var yoksa hasta olucam😟

Merhaba arkadaşlar. Biliyoruö belki bir çoğunuza göre ne var bunda? Şeklinde bir dertleşme olucak ama benim 8 yıldır içimi kemiren bir derdim var. Benim ailemde eşimin ailesi de aşırı muhafazakardır. Ailemizde bakirelik çok çok çok önemlidir. Benim içinde öyleydi ama maalesef çok büyük bir hata yapana kadar. Eşim hayatıma giren 2. insan. Ondan önceki sevgili olduğum kişiyle önce uzaktan ilişkiye başlamıştık. Yaşımda küçüktü kendisiyle aynı memleketteydik fakat şehir dışında çalışıyodu. Neyse geldi bir kaç kez görüştük falan. İstekleri hep cinsellik üstüne oldu ve maalesef bir kez benim isteğim dışında beraber oldu benimle. O gün ondan ayrıldım ama bakireliğim gitmişti artık. Aradan aylar geçti ve eşimle tanıştık 1 aylık bir görüşmeden sonra bunu ona yapamadım ve itiraf ettim. Önce çok bozuldu fakat sonrasında ben seni bir zar için sevmedim kabulumsün dedi ve evlendik. eşimin ilki benim benden başka kimseyle birlikte olmamış ve bende ondan önce böyle birşey yaşadığım için kendimi yiyip bitiriyorum. Eşim bir kez bile yüzüme vurmadı bu konuyu ama ben içimde çok büyüttüm. Eşime karşı vicdan azabı duyuyorum. Düşünmekten hasta olucam diye korkuyorum.

Sonuçta senin istemedigin bir konu. Esin ne güzel yüzüne vurmamis saygı duymuş söylediğinde seni terk edebilirdi. Bende eşimle sevgiliyken birlikte oldum bnde pek istememiştim çok korkmuştum sadece cinsellik üzerine diye düşündüm ama bir an önce evlenmek için yaptığını söyledi bizde seviodk birbirinizi evlendk. Bnce sen dert etme bunları olmuş bitmiş sonuçta eşinle konuş istersen ben bu şekilde düşünüyorum çok üzgünüm vs bakim onun düşüncesi ne? Bir psikiyatri tedavi alabilirsin

Eşiniz yüzünüze vurmuyorsa bence sizde bu kadar üzülmeyin ki sonuçta isteğim dışında oldu diyorsunuz her insan hata yapabilir sizde daha fazla düşünüp yuvanızda huzursuz olmayın geçmişi kapatın ki ileriye gidebilesiniz

Brvnonk eşim bu konuyu asla açmıyo ve açtırmıyo. Yalnızca bir kere beraber olduktan sonra ağlatma tutmuştu beni sorduğunda niye ağlıyosun diye o şekilde ne kadsr vicdan azabı duyduğumu vs. Anlatmıştım. Oda bana demişti ki beni senşn geçmişin değil bugünün ilgilendirir yeterki sen bundan sorna hata yapma geçmişin umrumda bile değil, ben senden razıyım hiçbir hatan olmadı bana demişti. Ama gerçekten ne olursa olsun ona haksızlık etmiş gibi hissediyorum. Eşim sevgiliyken bana aşık olmuştu ilk günden. Yani ben ona 1 aylık sevgiliyken söylediğimde o çoktan kendini bana kaptırmıştı. Hep kafamda şu keşke var keşke ilk konuştuğumuz günler beni daha tanıma aşamasındayken söyleseydim de henüz aşık olmadan verseydi kararını

Eliz huzursuzluğu asla istemiyorum. Bendeki şey tamamen vicdan azabı. Bunu dindiremiyorum. 2 evladımız var ve çok iyi bir baba. Bana da çok iyi bir eş allah razı olsun ondan. Eşim benden önceki sevgilileri tarafından hep aldatılmış. Hepsinide yakalamış ve aşka tövbe ettiği zamanda ben karşısına çıkmışım. Bana dediği şuydu yanımda telefonunu masaya koyan tek kız sensin seninle evlenicem ben demişti. Allah şükürler olsun eşimden başkasını gözüm görmüyo. Rabbim şeytana uydurmasın inşallah. Eşimin benden tek istediği şey sadakat. Evet ona karşı çok sadakatliyim fakat bu vicdan azabınısa içimden ne yaparsam yapim atamıyorum ve hep mutusuzm. Bunu yalnızca burda paylaştım eşim ve dışında be aileden ne arkadaş ortamında kimse bilmiyo

• Eliz bunu yanıtladı.

Pisssttiii 1 aylıkken söylemişsiniz zaten bundan daha erken söylenemezdi sonuçta birbirinizi yeni tanıyorsunuz ilk günden nasıl böyle bişey söylenebilir eşinizin size güveni ne kadar güzel ve doğru söylüyor ondan önce olan bişey malesef geçmişi değiştiremiyoruz sizde içinizde bidaha açmamak üzere kapatın bence önünüze e bakın evlatlarınıza eşinize odaklanın unutmaya çalışın 💜

Eliz allah razı olsun içimi ferahlatıyosunuz biraz. Çok şükür eşimin bana güveni tamdır. Tek başıma heryere yollar ve arayıp nerdesin diye bile sormaz. Telefonda konuşurken arasa bile kimle konuşuyodun diye sormaz. Telefonuma gelen mesaja asla bakmaz bana uzatır kim yazdı bile demez. 2 yıl sevgili 8 yıllıkda evlilik hayatımızda çok şükür birbirimize bir yanlışımız olmadı. Zaten ondan başkasını aklımın ucundan bile geçiremem aşığım her zerresine. Ama işte keşke ilkim olsaydı. İnşallah en kısa sürede şu vicdan azabından kurtulabilirim.😔

• Eliz bunu yanıtladı.
              • Eliz bunu beğendi.

Pisssttiii maşAllah 10 yılı devirmişsiniz inşAllah bundan sonraki yıllarınızda bu vicdan azabından kurtulmuş olursunuz hem sağlığınız için hem yuvanız için 🌸

Pisssttiii Kaderi kim değiştirebilir sen böyle düşünme bence. Esin çok anlayisli ve seni seviyor ona odaklan mutlu ol geçmiş şeylerle mafetme hayatını ❤️

Brvnonk çok sağolun bu güzel düşünceleriniz için evet kaderi değiştiremem elbette fakat işte neden kandım diye kendime kızıyorum hep şu yaşımda düşündüğüm zaman bakıyorumda aslında ne olduğu o kadar belliydi ki neden yol yakınken dönmedim. Sonrasında onda ayrıldığımda ailemi bulup herşeyi anlatmakla beni çok tehdit etmişti devamı gelsin istiyodu. Ama ben istemiyodum ve asla kendime yakıştıramıyodum ve gözümü karartıp numaramı değiştirerek kurtuldum kendisinden. Keşke zamanında da aynı şeyi yapabilseydim iş işten geçmeden. İster istemez eşime kendimi mahçup hissediyorum. Evet eşimi kandırmadım ona herşeyi baştan anlattım. Ama yinede ilkim eşim olsun isterdim. O anı onunla çok özel yaşamak isterdim. Şerefsizin tekiyle değil 😔

Pisssttiii senı o kadar iyi anlıyorum ki tam olarak hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bende eşime 1 aylık sevgiliyken söylemiştim umursamadı bu konuyu kapat tamam dedi sonrasında bir gün buluştuğumzda iş beraber olmaya kadar geldi ama önceki olayın etkisinde o kadar kalmışımki tir tir titriyio hıçkıra hıçkıra ağladım birden eşim noluyo iyimisin diye panik yapmıştı ve bidaha gözünden yaş akmasın sen benimsin dünya ahiret karımsın sana söz dedi bu lafından 2 ay sonra evlendik😂bende arada düşünüyorum oda şu yüzden keşke o heyecanı eşimle tatsaydım böyle bir hataya düşmeseydim diyorum ama yapacak birşey yok olmuş bitmiş zamanı geri alamam diyip silmeye çalışıyorum aklımdan eşimlede o geceden beri 1 kere bile konusunu konuşmadık zaten sevgiliyken diğer çocuk tarafından davamız sürüyordu beni mahkemeye götürdüğü gün mahkeme çıkışı söylemiştim ve şimdi 2 evladımız var mutluyuz umarım hep böyle gider sizde unutun boşverin eşinizle güzel daha nice günlerinizi düşünün💜

Hiç sıkma canını evet belki eşinizden önce birisiyle olmak içsel olarak bizi sıkıntıya sokabilir ama bunlar toplumun getirdiği baskılar nasıl evlenmeden önce birilerini seviyorsak o zamanın dogrulariyla yanlış kararlar da alabiliyoruz önemli olan bundan sonrası hep bunu düşünürsen eşin de hisseder ve daha kötü olur

Pisssttiii İlki seninle evlenmek istemiyordu deilmi öylesine cinsellik yaşamak sonra da ayrılmak gibi bir düşüncesi mi vardı

Brvnonk küçüktük ikimizde. Evlilik düşünek yaşta değildik. Ben 16 oda 18di. Normal sevgiliysik uzaktayken. Fakat memlekete geri dönünce hep cinsel muhabbetlere döndü ilişki. Her seferinde olmaz etmez desemde en sonunda isteğim dışı oldu. Benim kendime en çok kızdığım nokta onun benimle cinsel bişeyler yaşamak istwdiğini bile bike neden salak gibi onunla görüştüm. Şu yaşımdaki aklım olsa işim olmaz, anında kıçına tekmeyi basardım. Ama o zaman yapamadım işte ah ahhh

Eksksks evey benziyomuş gerçekten. Umarım günün birinde bende aşarım bu konuyu ve tamemen rahatlarım 😔