Hanımlar merhaba aranızda yeniyim 🌺 doğum yapalı iki ay oldu korunmak istiyorum doğum kontrol hapı kullanmayı düşunüyorum sağlık ocağına sordum kadın doğum uzmanına gözüküp öyle hap alabileceğimi söyledi emziriyorum kadın doğum uzmanına gözükmeden direk kullansam sorun olur mu.?

Klm61 cerazette emzirirken kullanabileceğiniz tek ilaç. Yinede içiniz rahat etmezse dr sorabilirsiniz🙃

Dr sormadan kullanabilir miyim peki sağlık ocağindaki ebe dr gözükmen lazım dedi

Birde adet olmuyorum hapı adet olmadan kullanabilir miyim

Klm61 evet adet olmadan kesintisiz kullanacan sürekli bırakmak yok yani ara vermek yok adet olsan bile sonrasında devam edecen canım bende sağlık ocağına ve dr gittim ama dr bişey demiyor bu ilaç var diyip yazıp kendin alacan diyor yani dr luk bişey değil bende kullanıyorum cerazette var sadece emzirirken adet olmadan başlayabilirsin yalnız en az 2 hafta ek koruma yap istersen 1 ay garanti olsun diye 😊64 tl eczaneden kendin alıp başlayabilirsin yalnız dr dedi saati saatine içmen lazım alarm kur en kafanın müsait olduğu zamana atarla ⅔ tane alarm öyle al iç derim 🌸

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için dr gitmeme gerek yok o zaman 😄

Klm61 adet olsa bile kullanmaya devam edecek yazmamışım şimdi okudum da😂

Olsun sorun yok 😄