kelebek1 Kelebekkkralice34 he fakeyim sanane deseydin 😆 hayır erkek olsan ne yapabilecek merak ettim 🤭…
Sedaa Kelebekkkralice34 bende kapalıyım. Kapalılar sex yapmiyor mu, kapalilar kocalarinin koynuna girmiyor mu, kapalı açık diye ayrım yapanlardan nefret ediyorum ya. 🤬 böyle insanların Allah ’a imanı yoktur.
Kelebekkkralice34 Titizkiz evet erkek benimde bebegim vr kidste geziyom onu gordum ozele yazmis yok iste acik aders vr falan gelim seni domaltim gibisindn dun gece ki olaydn sonra yapti bunu o.c
Titizkiz Kelebekkkralice34 ama aynı isimli kids te biri var hiç denk geldiniz mi bilmiyorum geçen gün gördüm ben yazasım geldi ama kendimi tuttum 😂
Kelebekkkralice34 Geceyeyakisanbirkadin valla bende oglum hasta onunla mesgulum dundn beri hasthndydik
Kelebekkkralice34 Geceyeyakisanbirkadin amin canim benim amin hala ayaktym cok yorgunum heryerim agriyo bi yndn bas agirisi deli olacam esim uyuyor birazdn taksiye cikcak kendi isi kizimda yeni uyudu uyutana kadr goz gasi doktum oglumdaa yeni uyandi ilac veriyorum kendime cay aldim yeni cok perisanim anca 2 gun kendime gelirim😪
Geceyeyakisanbirkadin Kelebekkkralice34 ay canım her şey senin üzerinde kaynana gelip yardım etsin en azından