• Cinsellik
  • Ben bu zamana kadar nerdeymişim 🤭

Aranızda yeniyim. Yeni üye oldum. 8 ayın 27sinde 28 yasinda olucam. 7 yıllık evliyim. 3 gündür fırsat buldukça formu kurcalıyorum okuduklarim karşındanda şaşırdım. Güzel bir evliliğimiz, güzel seks hayatımız var. Hatta eşim birlikte olduğumuzda acaba başkalarında evliliği boyle güzel mi bizimkil çok güzel felan der.(yani eşimin ne kadar memnun mutlu olduğu belirtmek icin yazdım eşimin dedigini) Okuduklarımin karşında biraz asagada kaldığımızı anladım 😂 her sene biraz daha yeni şeyler katıyoruz. 3 gündür burda yazilanlarda bırer pay alım eşimle birlikte olup denedim. Adam uçtu. Sanki yeni evlenmişiz yok böyle bişey. Ben bu zamana kadar veya sizler bu zamana kadar neredeydiniz 😂😂 biraz uzun gelmiş olabilir kendimi tanıtmak istedim k.bakmayin🤗🤗

• [silindi]

SWiNDLER hoşgeldin canım 🤩 normalde buraya gelenler şaşırıp şaşırıp durmadan saçma sapan post açarlar sen çok iyi geldin iyikide gelmişsn ozamn iyi forumlar 😘

• [silindi]

SWiNDLER Burda ayıp yok canım alış 😂 soyleyebilirsin oyuzden kasma tatlım

[silindi] Hiç sorma eşime bile 7 senedir ilk defa söyledim ne onun ne benim dediğim bır kelimeydi. 🤭 sok kelimenin diğeri 😂

SWiNDLER gerçek hayatta arkadaşlarımıza, çevremize sorup danışmaktan çekindiğimiz şeyleri bu platformda konuşmak insanı kendine iyi hissettiriyor. Maalesef toplum ne der algısından dolayı susup içimizde kalan şeyleri burda dışa vuruyoruz. Bu yüzden bu uygulamayı seviyorum.. Sizde aramıza hoşgeldiniz 🥰🌸

[silindi]
            Canım arkadaş utangaç biraz. Sanırım eşine s.k beni demiş. Senin bi yorumdan feyz alarak . Öyle anladım ben 😂

Kamelia tşk ederim hoş buldum. Gerçekten öyle iki gündur yerime baska biri gelmiş gibi 😊 bilipte bilmediğimiz seyleer vaarmis megersem

• [silindi]

SWiNDLER canım 7senedir bunu soyleyemedin demek ne iyi vesile olmuşum bari sana 😂

SWiNDLER cinsellikte utanma olmaz. O senin eşin, hayat arkadaşın. İyi bir evliliğin yolu cinselllikten geçer unutma. Arada renk katmak ikinizede iyi gelir. Tabularını yık . Utanıyorsan gece ışıklar kapalıyken loş bi ışıkta konuşmak istediklerini dile getir eşine . Emin ol o da zevk alır senin bu isteğini gördükçe ..

• [silindi]

SWiNDLER aynen canım erkeklerin böyle şeyler çok hoşuna gider ve daha çok zevk alırlar sex sırasında böyle konuşmaya devam edin eşiniz size bayilacaktir 🔥

[silindi] aynen öyle canm sağol artık tekrarlarim😊 mesela oral eşim isterdi hep daha önce denedim istemesi üzerine bı kaç kere saniyelik. Ama hiç yapamasim gelmiyordu iki gündür onuda yapıyorum burda gaza gelip baslladiim

• [silindi]

SWiNDLER çok güzel gerçekten sevindim sızın adınıza ❤️

Kamelia Kelimeler pek söylemedim, istekli olduğumu belli edemezdim. O yanaşırsa yanasirim beraber duş felan alırız ama adam bı kere dile getirim söylememi isterdi bı kerede sende de hadi yatağa gidellim felan o kadar güzel güzel anlatırdı açamadım bu durumu iki günde açtım burda 😊