Kizlar, en garanti korunma yontemi ne sizce? Igneler, dogum kontrol haplari?? Ya da sizin uyguladiginiz hangisi?

İlla içine boşalmak zorundamı kocan. Geldıgı gıbı ceksın n yanı

Bett doğum kontrol hapı ama düzenli kullanmak lazım 👍

• Bett bunu yanıtladı.
      • Bett bunu beğendi.

Dilekdnsmz valla dilekcim iceri mi disari mi bosalsin diye sormadim korunma yontemi sordum sende ona gore cevap verirsen iyi olur aksi takdirde gerisi seni baglamaz bebegim 🤫

Gozde61 killanma yapiyo diye duydum onu da oyle bisi varmi acaba??

Bett canim ben hollandada yasadim icin orda yoktur buyuk bir ihtimal iclacin ismi doktorunla konus sana en iyisini versin ve sakin korunmadan birsey yapma bebek istemiyorsan cunku zevk suyu ile hamile kalirsin 70% buyuk ihtimal

• Bett bunu yanıtladı.
            • Bett bunu beğendi.

Annem inle kulaniyor her 3 ay inle vuruluyor hapsa hergun kulanman lazim kilanma bilmiyorum herhalde hormonlarina bagli birsey ola bilir yada olmaya de bilir

Boef072 zevk suyu hamile birakmiyo diye biliyorumm doktorla konustum oyle bisey olmadigini soylemisti

Bett canim zevk suyuyla olmaz ama daha sperm 5 gun veya daha uzun yasiya bilirler insan vucudunda ve zevk suyuyla birliket disariye gele bilir

Bett bende olmadi yani normal herzamanki gibi 😊

Bett kımseyı baglamaz o halde soru sormaaa bayılısonzzz şu döle

• Bett bunu yanıtladı.

Bett atar yapma kız 😂 Doğru söylemiş.Biz de öyle yapıyoruz çok temkinli değil ama doğum kontrol falan kullanmıyorum.Eşim çekiyor kendini

• Bett bunu yanıtladı.

Dilekdnsmz

Dilekdnsmz ne sorup sormuycagim sana dusmez ya bi kendine gel. Free bi platformda istedigimi sorarim haa ama senin cevap vermeme ozgurlugun var onu kullansana sen canim

Belada bebegim surekli icime bosalma gibi bu durum zaten yokta geri cekilme durumu da riskli geliyo bana bizde o sekilde yapiyoruz. Ama kacadabilir yani iceri o anda o yuzdeen

Bett o kaçma durumu eşine kalmış bişey ama ben bir sene geri çekilme yöntemiyle korundum

• Bett bunu yanıtladı.