Esmeryarim Bekarken cikarmiyodum.Yeni evliykende bu alişkanligimi devam ettiriyodum.Bi keresinde eşim nasil rahat ediyosun boyle ?Cikarsana dedi yok iyi boyle aliştim dediim.Bir kac gun sonra cikardim.O gun bugundur cikariyorum.Aşiri rahat😁

Esmeryarim bana kalsa sütyensiz amma velakin bebe emziriyorum süt akıyor falan hiç o işlere girmiyorum 😂

Esmeryarim yani kullananlarda da çok sarkan var en azından gece çıkarırsınız göğüsleri kafes altında bırakıp uyumak sakıncalı gün içinde takarsınız yine

Esmeryarim yatarken asla fazlalık istemem. rahat, salas ,yumuşacık ,tiril tiril (yaz kıs farketmez)bisey olucak illa ki üstümde. sütyenle yatamam ama gün içinde hep takmısımdır takarım da .😂😂

Esmeryarim yazın kesinlikle yatamıyorum çok sicak bekarken de yatamazdim gece yarısı uyanıp çıkardığını bilirim 😀

Esmeryarim bende asla sütyensiz yatamam😅 çıkardığım an bi tuhaf hissediyorum 😃

Esmeryarim çıkarmıyorum yatarken. Alışkanlık haline getirmedim bilmiyorum

Ya masallah da hepiniz çıkarıp yatiosunuz 😂 çok iyi ama alışkanlık oldu birde süngerli sütyen takıyorum telli faln değil bı Nevi rahat aslında ama bakalım denicem rahatlığı nasıl die😀

Esmeryarim bekarlığmdan beri evde hep sütyensiz dolaşırım işten gelirken kapıda çıkarırım direkt hiç sevmem göğüslerim orta halde emzirdim de ama şükür hiç sarkma yok sütyensiz dışarı çıksam da belli olmuor ucu Küçük diye emzirirken hep göğüs ucu kullandım o yüzden emzirmyi de bırakınca yine küçücük kaldı ucu 🤣 penye sutyenle çıkarım dışarıya hiç uc belli olma sarksa benimki sarkardi 30 yaşındayım ve en sevdiğim şey sütyensiz hayat 🤣💕