Arkadaşlar daha öncede yazmıştım eşim benden uzaklaştı diye gerçekten bu durumlar beni çok rahatsız ediyor hep ailesiyle beraberler bir gün izini var önceden planlar yapılıp istedikleri yere gidiyolar aynı evde iki yabancıyız gerekmedikçe konuşmuyoruz ben tavrımı koydum benden önce küsüyo hem suçlu hem güçlü hep alttan alıyordum ama artık bende ondan soğudum ikinci çocuğumuzdan sonra cinsellikte bitti iki öocuğum var elimden geleni yaptığımı düşünüyorum eşim benimle beraber olmak yerine telefondan sex filmler izliyor ben uyuduğumda oturuyor ben uyanıkken o yatıyor ne yapmam gerekir bi akıl verin soğudum ama ondan vazgeçemiyorum
Napayım şimdi
Üzüldüm canım vallah Allah yardımcın olsun bazen de aile yapiyor bütün bunları
Neden bosansinki .evlilikde bitmemis .kendin duzelticeksin herseyi bi dusun neden oyle vidolara bakiyo?belki sen iyi degilsin o konuda?
Bencede niye boşansın yuva kurmak kolay bişey değil hemde iki çocuğu var tatile gidin uzaklaşın ikiniz tek o videoları izlemesine de izin verme benim eşimde nişanlıyken izliyordu bize gelince telefonunu kontrol ediyordum Google dan gördüm dedim bunu bidaha görürsem bende izlerim yanyana oturur izleriz beraber bidaha görmedim izlerken silmeyi unutmuş ki o izlediği bişeyi silmez öyle alır kapatır hep kontrol esiyordum görmedim bidaha sende tavrını koy ortaya söyle böyle şeyler istemiyorum diye uzaklaşın ailelerden bence senden uzaklaşması ailesinden kaynaklanıyor çünkü öyle aileler çok fazla var çok şükür benim yanımda hiç kimse yok varda aramızda 6-7 saatlik Yol ayda yılda bi kere geliyorlar oda yengesi abisi ailesi Türkiye’de başım rahat sende uzaklaş ikinize zaman ayır ama evliliğini bitirme
Hira benim eşimde farkedeli bir sene oldu haftada bi gün mutlaka izlediğini farkkettim oda google geçmişini silmeyi bilmediğinden diyemedim bi türlü tesadüfen müşteri hizmetlerine ayarlama yapıyorduk beraber gördüm dedim bunlar ne diye inkar etti çocuğun üstüne falan atıyodu aç bakalım nasıl şeylermiş dedim baktırmadı tabi neyim eksik ben varken dedim gönlümü etmeye çalıştı ben herzamn hazırım dedim bakmasını istemediğim için şimdi google geçmişi siliyo ben sildiğinide görebiliyorum artık eskisi gibi bakmıyo ayda bikere yine bakıyo hastalıkmıdır nedir ailesine hadi sabrediyorumda kendimi değersiz hissettirdiği için dayanılmıyo