Arkadaşlar daha öncede yazmıştım eşim benden uzaklaştı diye gerçekten bu durumlar beni çok rahatsız ediyor hep ailesiyle beraberler bir gün izini var önceden planlar yapılıp istedikleri yere gidiyolar aynı evde iki yabancıyız gerekmedikçe konuşmuyoruz ben tavrımı koydum benden önce küsüyo hem suçlu hem güçlü hep alttan alıyordum ama artık bende ondan soğudum ikinci çocuğumuzdan sonra cinsellikte bitti iki öocuğum var elimden geleni yaptığımı düşünüyorum eşim benimle beraber olmak yerine telefondan sex filmler izliyor ben uyuduğumda oturuyor ben uyanıkken o yatıyor ne yapmam gerekir bi akıl verin soğudum ama ondan vazgeçemiyorum

Fdc sizin evlilik bitmiş canım anlattığına bakılırsa

Emsal kuzum uzgunum ama bosanma davasi ac kac annenlere ac davayi

• Fdc bunu yanıtladı.

Üzüldüm canım vallah Allah yardımcın olsun bazen de aile yapiyor bütün bunları

• Fdc bunu yanıtladı.

Neden bosansinki .evlilikde bitmemis .kendin duzelticeksin herseyi bi dusun neden oyle vidolara bakiyo?belki sen iyi degilsin o konuda?

• Fdc bunu yanıtladı.

Bencede niye boşansın yuva kurmak kolay bişey değil hemde iki çocuğu var tatile gidin uzaklaşın ikiniz tek o videoları izlemesine de izin verme benim eşimde nişanlıyken izliyordu bize gelince telefonunu kontrol ediyordum Google dan gördüm dedim bunu bidaha görürsem bende izlerim yanyana oturur izleriz beraber bidaha görmedim izlerken silmeyi unutmuş ki o izlediği bişeyi silmez öyle alır kapatır hep kontrol esiyordum görmedim bidaha sende tavrını koy ortaya söyle böyle şeyler istemiyorum diye uzaklaşın ailelerden bence senden uzaklaşması ailesinden kaynaklanıyor çünkü öyle aileler çok fazla var çok şükür benim yanımda hiç kimse yok varda aramızda 6-7 saatlik Yol ayda yılda bi kere geliyorlar oda yengesi abisi ailesi Türkiye’de başım rahat sende uzaklaş ikinize zaman ayır ama evliliğini bitirme

• Fdc bunu yanıtladı.

Deryasss annemlere şimdiye kadar hiç gitmedim 11 senedir oradada sığınamam ailem bana sahip çıkmaz gitmeyeceğimi biliyor ben gitmem evimde benim emeğim var sen gidersin derim gelme diyorum kal orda yine gelir evine

Hira aynen canım rahat vermiyorlarki sonra soğukluk giriyor

Fidan canım ama onuda sordum neyim eksik bunlardan diye doğum yaptım aynı kilodayım 54kilo vücüdumda çatlak bile yok yok sende bi sorun diyo ben isteyince oluyo hep önceden böyle değildi

Fidan böyle oluncada hep ben kendimi beğendirmeye sevdirmeye çalışmaktanda bıktım daha neyapayım bilmiyorum

Hira benim eşimde farkedeli bir sene oldu haftada bi gün mutlaka izlediğini farkkettim oda google geçmişini silmeyi bilmediğinden diyemedim bi türlü tesadüfen müşteri hizmetlerine ayarlama yapıyorduk beraber gördüm dedim bunlar ne diye inkar etti çocuğun üstüne falan atıyodu aç bakalım nasıl şeylermiş dedim baktırmadı tabi neyim eksik ben varken dedim gönlümü etmeye çalıştı ben herzamn hazırım dedim bakmasını istemediğim için şimdi google geçmişi siliyo ben sildiğinide görebiliyorum artık eskisi gibi bakmıyo ayda bikere yine bakıyo hastalıkmıdır nedir ailesine hadi sabrediyorumda kendimi değersiz hissettirdiği için dayanılmıyo

• Hira bunu yanıtladı.

Fdc sen yalnis yapiyosun neden kendini ona behendirmrye calismalisinki bence kucuk bir ders ver .daha bakimli ol daha ozguvenli davran biraz sende ondan kac bak ne oluyo olmazsa baska biyola el atariz

Fdc 54kilo olman herseyi hal etmiyo canim.boyle dusunmr adrian lima bike ihanete ugtamisdi yani guzellik fit beden digil sebebi sirf

Fdc herşeyi kaynana ve görümceler yapiyor canım bence ikiniz tatile gidin zaman ayırın birbirinize inşallah düzelir ama yuvanı yıkma iki çocuğun var günahtır eviniz ayrımı yoksa kaynananlarla yaşıyorsun

Fdc başka biri olmasın hayatında aynen arkadaşın dediği gibi sende uzaklaş git alışveriş yap kendine bak makyaj olsun krem falan ne olursa olsun en iyisini en güzelini al bak kendine o seni düşünmüyorsa sende düşünme biraz uzaklaş bakalım belki o senin peşinden koşar bu sefer

• Fdc bunu yanıtladı.

Hira biyere giderken kaçarak gidiyoruz bi tatile gittik kayınnam bir ay küstü onuda götürcekmişiz bazen yalan söyler eşim izinliyken izinli değilim diye takılmasınlar diye arada yapar hakkını yemiyim biyere kadar yapabiliyor onuda

Hira Allahtan ayrı yşıyoruz ama haftada iki gün ordayız gitmezsek onlar bizdeler

Hira şüpelenmiyo değilim bakıyorum o uyurken telefonlarına sdaha bişey bulamadım işyerinde bayanlar çok artık üstüne gitmiyorum aldatmayı kabul edemem inşallah yoktur öyle bişey

• Hira bunu yanıtladı.

Fidan

Fidan teşekkürler fikrin için güzel giyinirim ama çok makyaj yapan biri değilim deneyeceğim makyajı sadece düğünlerde yaparım önceden evde yapardım farketmezdi bile izinim bitiyor işe başlayayım bazı imkanlarım çoğalacak özgüvenimi kaybetmişim galiba

Fdc aklına bişiler koymak istemem ama iş yerinden bayanlar da olabilir dikkat et ya bayan numarası erkek adına kaydetmiş olabilir

• Fdc bunu yanıtladı.
                            • Fdc bunu beğendi.