Sananebesalak Olivetti ay dayak deyince bi kere eşim beni bildiğin tokatlamıştı neye uğradığımı şaşırdım djxjs😂 o gün de tartışmıştık hard ayağına dayağı yedim sanırım 🤣
Olivetti Sananebesalak büyükihtimalle 😂😂😂 bizde de ne zaman sert yaşasak yaptığım şeyleri söylüyor al bu bunun için al bu şunun için diye 😂😂😂
Mera3939 Sananebesalak ay hiç güleceğim yoktu🤣 benım koca bana böyle yapsa 1 şaplakta ben patlatırım suratına al sana hard dıye😂
Anjeli96 Sananebesalak bizdede çok yavaş tokatlar oluyor 2 kez okdu ama bilemiyorum beğendim mi beğenmedim mi))) o an ki hqz durumundada daha da hazz veriyor sanki .. normalde kabul etmem ama sert ilişkide oluru var bence
ZRaporu SWiNDLER kız hiç ilaç prospektüsü de mi okumadım ilacı oral yolla verin ya da vermeyin yazar oradaki oralı da mı el anladın Allah seni napmasın 😂 oral: ağız yoluyla demek al sana yeni bilgi 😂
Anjeli96 Olivetti sen yanlız değilsin))) ben daha yeniyim bu konularda ama hafif birliktelikler (yorgun değilsem) kesmiyor))) doyamıyorum öyle sanki)