Valla napıcağımı bilemedim size sorayım dedim😅 ben şimdi twitterda geziyodum anlarsınız ya 🤣 bi p*rno sitesinde liseden arkadaşımın fotoğrafını gördüm. Kızlada orta samimiyetteydik çokta samimi değildik yani. link paylaşılmış girdim belki o değildir dedim linke baktımki neler görmeyeyim bariz şekilde arkadaşım yüzü falan görünmüyor ama ben kıyafetlernden ve vücut tipinden tanıdım biriyle apaçık çıplak fotoğraflarını paylaşmış mast. falan yaptığı fotoğraflarda var. Paylaşılan linkin altınada kızın fotoğrafını koymuşlar. Tesettürlü bir arkadaşım bu arada. Yani şimdi kıza iyilik yapmak için atıp haberdar edeyim desem sen nasıl gördün diyecek😂😂😂 atmasamda içime dert oldu kızın yerine kendimi koydum. Fake hesaptan atıyım desem kız yazılım vs işlerinden anlıyor bulur diye korktum hiç başımı belaya sokmıyım dedim ama ne yapsam bilemedim
Twitter’da arkadaşının ifşasını görmek🙄
Valla at desem dediğin gibi sen Nerden gördün Dicek en iyisi boşver unut gitsin 🙈🙉🙊🐵🐵
Bence hiç lafını etme . Kendi isteğiyle koymuştur belki. Veya inkar eder böyle iftira atmaya utanmıyor musun diye seni suçlar . Boşver herkesin hayatı kendine . Bişey söyleme bence
delibirii ben de eskilerden bi erkek arkadaşımı görmüştüm ama bizimki baya baya iş üstündeydi 😬
NorthLight karşılaşılması zor bir olay ama başına gelen varmış demekki😅
delibirii yaa cok kötü bir durum kızın yerine koydum kendımı bana söylenmesini isterdim cok fazla yayılmadan benim eşimin telefonu heklenmişti bende esime çıplak foto atcagım tutmuştu ogunu sildik fotoları formatta atıldı ama ya biz bunu gec farkettıysek o adam aldıysa o fotoları ya biyerde kullanırsa cok korkunc bişey ya o oldu foto atmıyom esıme 🙈 bence söyle ya fake hesap ac söyle olmadı
ZRaporu @delibirii bu çok mantıklı böyle yap kesinlikle