Kızlar merhaba baska bir hesabım var fakat belkş bir ihtimal tanıyan çıkar diye yeni hesap açtım şimdi kullanıcı adı da bşr türlü uymadı böyle saçma salak birşey yazdım oldu
Neyse konumuza gelirsek 1 yıllık evliyim 2 bucuk aylık bir kızım var eşimle çok şükür geçiniyoruz iyiyiz ama iş cinselliğe gelince hiç iyi değiliz bekarken kudurugun tekiydi o kadar hoşuma gidiyordu ki tabi bi sınırımız vardı birliktelik yaşanmıyordu ama o halde bile o kadar zevk veriyordu ki bana ben doyumsuz o doyumsuz daha ne isterim ki evlenince ohooo diyordum evlendik ama hiçte beklediğim gibi olmadı 1 senedir vajinal orgazm nedir bilmiyordum şu 2 seferdir sanki öyle oldum gibime geldi daha önceden eliyle tatmin ediyordu ve maalesef ki zor orgazm oluyorum doğru düzgün kıvama getiremiyor ki 2 öpmek 2 boyun yalamakla şipşak oluvermiyor hep kendim düşünceyle o kıvama geliyordum o da eliyle tstmşn ediyordu daha sonra ay uf koptu kolum vs ama her defasında afedersiniz ben oral yaptıgım da 1 defa bile şöyle böyle demedim zaten hamilelik filan enfeksiyonum da vardı akıntı koku oluyor aylardır oral yaptırmadım geçen gün yaptı bende istedşm tam ilk defa hoşuma gitmeye baslamıştı bıraktı bu sefer de ağzı yorulmuş hep o istediği zaman oluyor birliktelik çünkü genelde yorgun başı ağrıyor kıçı ağrıyor hoş zaten yapsak bile sevişme dahil taş çatlasa yarım saat ya var ya yok iş biter hadi hayatım çocuk uyanmadan kalk duşa gir der kendisi gider sigara içmeye konuşmayı denedim hep 1 kere yapıyoruz ben istiyorum dinlene dinlene üst üste yapalım 1 kere bile doymuşluğum olmadı çünkü neyse bir defasında dedim hayatım biz hani 1 kere yapıyoruz ya sana yetiyor mu dedim evet dedi bana yetmiyor dedim benim demek istediğim daha cok yapalım o anladı o bana yetmiyor(ki orası öyle) hemen ben sana 1 kere bile yetmiyorsun yok kilo ver dedim mi dedi hemen yanlış anladı bu akşam yine yanaştım yanına hayatım çok yorgunum 12 saat çalıştım dedi sanki bir tek o çalısıyor yoruluyor diyorum kendi kendime elalemin kocaları hem para kazanıyor hem eşiyle ilgileniyor benimki eve gelir bi sarılır öper yemek yeriz cocugunu da sever tabi sonra o bi koltuk ben bi koltuk tv filan sonra da iyi geceler öpücüğü tamamdır bu kadar

Çok uzun oldu okursanız sevinirim hakkınızı helal edin

Sjsjsj canim artik sans meselesi mi bilmiyorum , burda herkez ya kocasindan yana yakiniyor yada kendisinin isteksizligi.. yani icinden gelmiyorsa pekde taktik yoktur onu degistircek sanmiyorum. Bende 1 bucuk yillik evliyim bebegim yok esim hergun istiyo ama ben calisiyom yorgun oluyom aklima bile gelmiyor..

Sjsjsj her taktigi denedim olmayinca olmuyorr canim bende eve gelince birseyle meskulken bi kere yuzum3 baksin bi opsun isyiyorm ama yok sarilsin bi kez arkadan ama yok yinede şanslisin ne diyim ayri yatiyor sicak oda cocukla uyuyamiyom vs diye yanina gidipte baslatirsam olur biseyler degilse aylarca olmasa olmaz

Sjsjsj canım öncelikle eşini başkalarıyla karşılaştırmamanı öneririm. (Milletin kocası eşini mutlu ediyor benimki edemiyor tarzında) emin ol daha mutlu olursun bu şekilde bekletin azalır en azından. Her evliliğin imtihanı farklı demekki, karşına alıp defalarca kez konuşman gerekiyor baktın olmuyor uzaklaş. Mesela sana demiş, ben sana kilo ver dedim mi vs bu çok kırıcı bir kelime biraz kendini geri çekmen gerekiyor

Sjsjsj madem öyle sen de o istediği zaman yorgunum ev işi yaptım çocuk yordu vs de biraz da sen uzak dur insan başına gelmeden bilemez 1 senelik evliyim eşimi asla geri çevirmedim çünkü ne kadar yorgun olursa olsun o da beni geri çevirmez işleri baya yoğun bu aralar sabah 6 da evden çıkıyor akşam 10 da evde oluyor buna rağmen dün gece yanaştığımda hiç yorgunum bile demedi normal zamandaki gibi olmuyor yorgun olduğunda ilişki ama yine de iyi kötü oluyor bir şeyler

Isimsiz123
              🙂 Yanlız degılsın canm bende istem eşim sarılsan faln yok 🤯 aynı hp bidde sarılncada yapma falan 😄

Lila_ bütün gün çocukla yoruluyorum daha 2 bucuk aylık fakat hep kucak istiyor kucakta durmak yetmiyor evin içinde 4 dönüyoruz hep gezecek uyuması da anca öyle bırakınca uyanıyor o yorgunluğa rağmen gelse hiç hayır demem hatta isterim her gece olsun daha bismillah cocuk var ama ne kadarlık evliyiz hava sıcak diyede ayrı yatıyoruz o salonda camı acıyor cam boyunda bi yandan da vantilatörü acıyor haliyle bebeğimiz oldugu için ayrı yatıyor sıcaktan uyuyamıyormuş daha şimdiden ayırdık yatakları sıcak olunca uyuyamıyor bende uyuyamıyorum ama napayım bebeğim kücük odasından yatıramıyorum benim yattıgım odada yatması gerek

Isimsiz123 bizde ayrı yatıyoruz sıcak diye o vantilatör karşısında yatıyor yanaşmasam bile ayları bulmaz 4 5 günü buluyor o geliyor ama bu da bana yetmiyor

Akrep önceden karşılaştırmam yoktu burda okudukça postları gerçekten üzülmeye başladım önceden de toplu bir kadındım aşırı değil daha sonra hamilelik derkem doğum yaptım e haliyle bütün kilolar gitmedi emziriyorum diyette yapamıyorum haliyle kilo da veremiyorum benim eşimle böyle şeyler konuşulmuyor suçu hiç kendinde aramaz önceden bazen ben orgazm olmadan bitiyordu birliktelik kendi oluyor baktı ben olmuyorum ay cok yoruldum yarın devam ederiz diyordu birkaç defa da yaptı bunu öylece kalakaldım

Zeynnep erkeklerin daha istekli olması gerekmez mi sevgiliyken yüzeysel sevişiyorduk hep bana gel evet de birlikte olalım yok uçurcam seni falan filan evlendik masallah doğru düzgün havalanamadım bile ne uçması

Gizzemm zaten yetmiyor bide geri. Çeksem kendimi haftada 1 yaparız herhalde
                Benimki birde garip aksam çocukla ilgileniyor bemde ayaktaydım yanıma gittşm hemen öptüm bi kere karşıdan dokunmaya basladı öyle olunca dedim tamam herhalde istiyor işveli şekilde çocugu uyutayım devam ederiz dedim hayatımm cok yorgunum baska aksama bıraksak ya dedi bu ne demek oluyor peki

Sjsjsj canı istemese de dokunmak istemiş olabilir bende de çok oluyor canım ilişki istemiyor ama eşimin erekte olduğunu görmek istiyorum hoşuma gidiyor uğraşıyorum dokunuyorum sonradan durmuyor ama dursa da ilişkiye girelim demem yani hep mi böyleydi sonradan mı oldu

Gizzemm bu kadar değildi önceden hamileliğimin son zaman larından beri böyle ne bilim bende öyle dokununca istiyor sandım

Sjsjsj belki çok yoruluyordur.Bizim ilişkimiz 2-3günde bir olur her zaman ama yaz geldiğinde eşimin işleri çok yoğun oluyor o yüzden çok halsiz oluyor bazen böyle sorunlar ola biliyor yoegunluktan

Sehoo bu aralar cok kafama takiyorm duygusal bosluktayim sonumuzun ne olacagini dusuniyorm seviyormu beni ben onu seviyormu diye sorguluyorm keske boyle yapmasalar ben sevgiye açım suan sevilmek istiyorm keske bu kadar boslukta birakmasa beni

Sjsjsj belki de gerçekten yoruluyordur işe gitmediği zaman ilişki oluyor herhalde değil mi

Okay evet yoruluyor ama bende biraz ilgi istiyorum

Gizzemm o zamanda genelde arkadaslarına gidiyor ilişki olmuyor değil oluyor 3 4 günde 1 bana yetmiyor ön sevişme dahil yarımsaatoluyoy