Mavisim20 susmadım canm açtım gecmisi bidaha bakmicam dedin ne dedi biliyo musun mailine sürekli bu isteklerde mailler geliyor onlar girmiş dedi 😂😂 mail gogleden aramamı yapıyomus dedim. Dedim bidaha bana yaklaşma salonda kal sabaha kadar izle benmki seninle bitti bana bunu yaşatmaya hakkın yok dedim odama gectim

Ayisigi_012 keşke anlasa ilkte anlardı zaten bu sefer çok farklı gercekten üzülmedim artk bu çok farklı bir kırgınlık beni salak yerine koyuyo

papatya02 bide yalan söylüyor ya gercekten komik oluyor. Boyle postlar gördükće aklima geliyo o akşam yasadiklarim daha da sinir oluyorum eşime

Nietzsche mantıklı aslında canm yapabilirm ama o kadar yorgun hissediyorum ki kızdım bağırdım çağırdm cevap vermesine bile izin vermedim odaya gectim içimden biSy yapmak gelmiyor susucam 😔

Mavisim20 beni ne kadar üzdüğünü ilk sefeerde gördü yapmam dedi ve yine aynı sey ama bunda üzülmedim artk kırıldım 😞

papatya02 bununla ilgili post actim bnde telefonunda yakalamadım ama akletinde sperm lekesi vardı yıkamaya atarken gordüm.

papatya02 biz hep eşimle birlikte izleriz eşim benden habersiz izlemez daha çok birlikte olurken arada birlikte izleyelim mi der birlikte izleriz benim telefonum dan ama yanlız izlese bende çok kızarım kafamda kurarım aklımda deli sorular olur Allah yardımcınız olsun ne diyeyim inşallah düzelir eşiniz