Defneesra Kızlar cerazette+geri çekilme ile korunuyoruz eşim biraz gelmiş olabilir dedi bu hapın koruması nasıl bilen var mı Biraz tedirgin olmadım değil🤣 Kullananlar bişey desin😄
papatya02 Defneesra ben 13 aydır kullanıyorum başka ek korunmadan bir sorun yaşamadm geri çekilmeye gerek yok
SWiNDLER Defneesra ertesi gün diye hapı varmis hemen aynı gün onun icmen gerekiyormuş. sabaha eczaneden alıp icebilirsin
User-123 Defneesra ben 4 ay cerazette ile korundum hiç sıkıntı olmadı başka korunma yöntemi de kullanmadim eğer saatinde ve düzenli kullanıyorsan korkmana gerek yok
turna kızlar alakasız ama bende bu hapı kullanıyorum diş tedavisine başlayacam vereceği ilaçlar bu hapın etkisini düşürür mü sizce ? Defneesra User-123 papatya02 @Nietzsche
Sirins20 papatya02 Regl döneminde mi başladınız acaba ben almayı unuttum reglimde dün bitti gelcek ayı mı beklicem
Defneesra turna ay hiç bilmiyom ilk defa duydum sen bi doktoruna sor artı bi korunma daha uygula yada ☺️
turna Nietzsche canım bişey olmaz emzirdiğini için ona göre verecek ilacı diyor ama bazı kişilerde ek ilaç alırsan zaten koruması düşük etkisi gider diyor