• ANKET
  • Peride’yi nereden duydunuz?

deleted13 veya hiç bşr zaman yemek masasından eksik olmayan zeytinyağlı enginar … işte o kadar hükümsüz …😂😂😂

Olivetti küçük ayse ne alaka benle ya😂😂😂😂cevriye olmak iatiyorum ben😂😂😂😂😂

ZRaporu regl için indirmiştim .forum kısmına hic basmamıstım bile birkaç hafta kadar. sonra baktım vee..😂

ZRaporu Regl takip için girmiştim formlardaki muhabeti görünce reglime ne kadar kaldı bile bakmıyorum ama doğruda takip ediyor regl tarihini🤗

deleted13 ben periyot uygulaması indirmiştim bir kaç tane . Baktım bunda forum falan var 😂😂 içeriğine baktım epey ilgimi çekti 😂

deleted13 isim vermek yasak olabilir K.K diye bir site var . Bir arkadaş oranın forumuna benimle alakalı bir şey yazmıştı yıl 2017-2018 olabilir. Şans eseri gördüm kendim olduğumu anladım o günden beri forumlar dikkatimi çeker 😂 m.net falan var orayı da cok takip ederdim . Hepsini bıraktım tek gerçek peride 😂

deleted13 göç ettiğiniz günü hatırlıyorum talan etmişlerdi burayı . Hepimize saydırdılar . bana ikinci el orosp. Falan yazmışlardı . Küçük dünyalarında herkesi kendileri gibi sandılarsa…

Olivetti Bi kargaşa oldu ama iyi ki olmuş biz geldik,orda o postu açandan Allah razı olsun😂