Gizzemm pamuklu ile mı yıkıyorsunuz derecesi pamuklu mu ben ne zaman pamuklu ile yıkasam sertleşir ama sentetik 40 attığım zaman birde yumuşatıcı döküyorum sertleşme olmuyor birde havlu kalitesine bağlı genelde otel tipi havlular sertleşiyor

Derleranacum canım havlu alırken çok dikkat ederim kumaşına yerine falan ama en az 4. Yıkamadan sonra taş givi oluyor beyazlılarla birlikte yıkıyorum bir de özellikle deterjan veya yumuşatıcıdan hariç başka bir şey koyuyor musun içine

Akrep hiç denemedim ütülemeyi derecesini falan düşürüyor musunuz ütülerken

Gizzemm ben hep yünlüde yıkarım 40derece yumuşatıcıda koyuyorum sadece havluları yıkarım gayet yumuşak belki yumuşatıcından dolayıdır ben vernel kullanıyorum evlendiğimden beri☺️Bi deneyin sizde

Ben havluları duru granül ile yıkıyorum, yumuşatıcı eklemiyorum genelde bir de yünlüleri seçiyorum yıkarken. Yumuşak oluyorlar ama ne zaman farklı bir deterjan veya yumuşatıcı ile farklı bir modda yıkasam (mesela tek havlu olduğunda mecbur diğerleri ile yıkıyorum) o zaman sertleşiyorlar. Öyle olunca da ütü düzeltiyor ☺

Defneesra normalde yumoş kullanırım ben de geçen bulamadım vernel almıştım havlularımı da hep beyazlılar yıkarken birlikte atarım o yğzden oldu sanırım ne kadar ütülesem de düzelmedi

Gizzemm bi kere olduysa düzelmez bence belki havlunun malından kaynaklıdır

Gizzemm Kurutma makinesinde kurutuyorum yumuşacık çıkıyor . Kurutma makineniz yoksa bile sırf bu sebepten almanızı tavsiye ederim 😅

Gizzemm evet ben çarşaflarıda yumuşatıcı eklemeden yıkıyorum renkleri soluyo. Dene bakalım işe yarayacaktır 🙏😍