ZRaporu Gider ayak sana kıyak yapayım postunu sabitleyeyim he ne dersin 😂 Bu postta büyük ders ve önemli bir konu var: haddini bilmeyene haddini bildirmek 😂
Tinkerbell Esmeryarim ilişkiyi sadece girip çıkma olarak görenler yani ( SEN ) burda millete laf yapana kadar dön bir kendine bak , oral günahmış alet günahmış tek cevabım var sana iyi dinle “ SANANE SANANE SANANE “ sen sütyenle yatıp yatmıycağını düşünmeye devam et bence bu tarz konuları kafan almaz Hiç yorma kendini canım
delibirii Arkadaşlar tamam bence post sahibi haklı kadın dediğin evinde oturur, sosyalleşmez, sadece kocası isterse se*ks yapar, hatta kadın dediğinin zevk alması bile yanlış sadece erkek zevk alır😂 hatta yorgan altında falan yapmak lazım😂
KirmiziOjeli Esmeryarim o kadar komiksin ki 😀bak şimdi sen uygulamayı sil ve sıkıcı ilişkinize geri dön
Lagosiyawo Esmeryarim sizde çalışan biri olarak işinize bakmak yerine buraya girip insanlaramı saldırıyorsunuz ? Benimde çocuğum evim var fırsat buldukça girerim o linçlediğin arkadaşlarında yorumlarına bakar gülerim eğlenirim yani senin senin gibi hasetlenmem şu dünya telaşesinin içinde kadın kadın muhabbet edip kafa dağıtıyoruz günah demişsinde burada kimse süslenip püslenip e.5 e inmiyor süsleniyorsak kocalarımıza süsleniyoruz bunun neyi günah? Ben sana günah olan birşey söylimmi asıl senin yaptığın günah insanlara tepeden tepeden bakıp iğneleyici konuşmak yargı dağıtmak falan bunlar daha bi günah sanki .. ayrıca rahatsız oluyorsan burada ne işin var sen resmen fırına girip niye ekmek satıyosunuz der gibi oldun 🤣
Kendinibegenmis Kis_masali geçen postumda bahsetmiştim toksik tayfa diye aha bunlar işte sen şunu ciddiye alıp cevap yazdıkça ben delirdim hiç uğraşılmaz bunlarla bunlar evliliğinde cinsellikleri berbat olan kısım o yüzden bütün öfkelerini buralara kusuyorlar halbuki kocalarıyla eğlenceli bir cinsel hayatları olsa böyle mi olurlar 😂
Eksksks Esmeryarim ya öbür dünya ne alaka ha ananız öğretmiş birşeyleri ha buradakiler evet 4-5 kişi var ben mesaj yazmadığım post atmadığım halde ve biri 19 biri 4 aylık çocuğum olduğu halde neredeyse günün her günü buradayım yeni bilgiler edinmek hoşuma gidiyor eşimi mutlu etmek hoşuma gidiyor benki çok utangaç biri olarak asla eşime yanaşamazdım burdaki bir kaç post sayesinde aslında yanlış yaptığımın farkına vardım bu günah olarak mı yazılacak öteki tarafta şöyle düşün cahil olup eşini mutsuz edip seni aldatacağına ki eşini mutlu etmemek benim bildiğim kadarıyla dhaa günah mutluluk kısmı derken anlayan anladı diye düşünüyorum saç baş konusu hakkında bişey yazmışssınız çevrendekilerin pasaklılığıysa yapacak bişeyimiz yok insanlara durup dururken sarmayın 2. Çocuktan sonra kendimi biraz saldım ve buraya girince bazı şeyleri okuyunca napıyorum ben dedim burası isteyene çokta güzel bilgiler veriyor herkes herkese çokca yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiği kadarıyla size yardımcı olmayan konulara girmeyin bu kadar basit
Ceren1234 Esmeryarim şuan nişanlısın sanırım sana gereksiz gelebilir fakat evlendiğin zaman bunlar kulagına küpe olcak hiç bir erkek ben sanmamki tek duze bir cinsellik yasamak istesin evliligin sürdürülebilir kılan şey cinselliktir o olmadımı muhakak kopukluklar olur onun için senin gereksiz gördüğün konular burda bir cok kadın için evlilik kurtarıcı seyler aslında. olabılır rahatsız oluyorsanda girip okumassın diğer turlu önemli konular internettende baktınmı bulabılırsın ama malesef cinsellikle alakalı tecrube edıpte yazan tek uygulama burası ve biz kadınlar içinde gerekli