• +18
  • Yaşlı bir adamlaa

Olivetti hiç bilmiyorum çekse napcak o yaştan sonra tek sorun kısalığı mı sence 😂😂

Olivetti Niye öyle diyosun 70 inden sonra azanlarımıza haksızlık ama🤣

Nietzsche işte o yaştan sonra azıp azıp genç kızlara sarıyorlar kuduruklar . Geçen metro da yaşlı bir herif 15 yaşında ki kızın götünün fotosunu çekerken yakalanmış . Tipine baksan yer verirsin . Pislik

Ötmez diyenler için diyorum 😁😁 annemin dedesi 100 küsur yaşlarda 80 li yaşlarında 45 yaşındaki bı kadınla evlenip iki tane de çocuk yaptı 😂😂😂😂😂

Olivetti işte hiç öyle yer falan vermicen yaşlı diye merhametli olmican hepsi aynı bu adamların 😒 ölüm döşeğinde bile isterler

Nietzsche ooooğğ hem kadın daha beter oluyor bazen 😂. Ama sanki benim kuş 60 yaşında emekli olur gibime geliyor ölmezsek 😂

Olivetti 60 ne ya bana göre çok fazla. 50 li yaşlar yapmasın gibi geliyor 😂

Xdxdxd tabiki hayır benim eşim dururken asla başkasını istemem bakmam eşim yetiyo bana. Ne kadar iğrenç bişey ya yaşlı bi adam o adam senin kocansa tamam derim ama bi başkası midem bulandı🤮

Bella- doğru 😂bak kafama yattı ,ben zaten küçük gösteriyorum . 50 lerde yapabilirim gibi 😂😂öff 30 yıl seks de ne biliyim

Nietzsche kaç yaşındaydın şimdi 😂 yapılır ya fazla kilo olmazsa aktif olunabilir 😂😂😂