Olivetti Nietzsche işte o yaştan sonra azıp azıp genç kızlara sarıyorlar kuduruklar . Geçen metro da yaşlı bir herif 15 yaşında ki kızın götünün fotosunu çekerken yakalanmış . Tipine baksan yer verirsin . Pislik
Nietzsche Olivetti işte hiç öyle yer falan vermicen yaşlı diye merhametli olmican hepsi aynı bu adamların 😒 ölüm döşeğinde bile isterler
Adsizbayan Ötmez diyenler için diyorum 😁😁 annemin dedesi 100 küsur yaşlarda 80 li yaşlarında 45 yaşındaki bı kadınla evlenip iki tane de çocuk yaptı 😂😂😂😂😂
Nietzsche deleted13 harbi bu erkekler nasıl yaratılmışlar ya , ben böyle dediğimde ,kadınlarında öylesi var der annem 😂
Olivetti Nietzsche ooooğğ hem kadın daha beter oluyor bazen 😂. Ama sanki benim kuş 60 yaşında emekli olur gibime geliyor ölmezsek 😂
Nietzsche Bella- doğru 😂bak kafama yattı ,ben zaten küçük gösteriyorum . 50 lerde yapabilirim gibi 😂😂öff 30 yıl seks de ne biliyim
Lidya44 Xdxdxd tabiki hayır benim eşim dururken asla başkasını istemem bakmam eşim yetiyo bana. Ne kadar iğrenç bişey ya yaşlı bi adam o adam senin kocansa tamam derim ama bi başkası midem bulandı🤮