😄 😄 Oluyo canm bn ozelikle arkadan yapınca oluyo gizem

Gizzemm bazen oluyor bazen olmuyor neye göre olmuyor bilmiyorum. Bir de bir yıl önce sezaryen doğum yaptım bazen dikiş yerimde aşırı baskı hissediyorum orayı tutsazsam delinecek gibi geliyor 😄 bazen de hiç hissetmiyorum bunu 🤷🏻‍♀️

Sehoo iyi beri bende mi sorun var diyordum ben de 😂

Turuncu bende de sürekli değil bazen oluyor ama bir sorun falan mı var diye düşünmüştüm içim rahatladı 😂😂

Gizzemm rahim agzinda yara olabilir canim. Doktoruna sormani tavsiye ederim.

Turuncu ya bende hamileyim sezeryan olmayi dusunuyorum. Benim esimde koklemeli takiliyo surekli 😀 ben yanarim valla

Minnie iyileştikten sonra bir seycik olmaz 😄 başta biraz nazik olmalı

Minnie yara olsa bundan 2 ay önce hamileydim ve zorunlu kürtaj oldum o zamanlar çıkmaz mıydı

Gizzemm hic bilmiyorum o kadarini canim yanlis bisey soylemek istemem ama agrili iliskinin birkac nedeni oluyor bende rahim agzi yarasi vardi doktorum soylemisti ondan dolayi sana yazdim. Ve sanirim rahim agzi yarasi icin ayri bir muayene gerekebilir. Doktoruna bir danis derim.

Gizzemm Eğer aynı şeyden bahsediyorsak ilişki sırasında içeri giren havanın basınçlanmasıyla alakalı olabilir kanısındayım.

Minnie anladım canım sağol sürekli değil zaten arada bir oluyor