9393 ilişkiye girmediğiniz için boşanma hakkın bile var . Ayrıca seni mastürbasyona yönelten şey eşin yani . Gidip aldatsan daha mı iyi. Ama ömür de mast ile geçmez . Bu kadar mı seviyorsun bu adamı. Neden katlanıyorsun ??

9393 valla ben bakıyorum kimi gunah diyor kimi mekruh haram hiçbir şey anlamadım kimi yer de sırf zevk için değil ihtiyacı oldugu için yaparsa haram vs degil diyor 🤷‍♀️

• 9393 bunu yanıtladı.
    • 9393 bunu beğendi.

Olivetti düşünmedim değil ama ailem ve herkes bunun için mi diye beni suçlar adım bile çıkar yani çok sevdik evlendik ilk geceden belliydi zaten afedersiniz erekte oluyor ama daha giriş yok iniyordu sonra hap filan aldı bi kaç sefer yapabildik ama artık oda yok az önce bile yanaşayım dedim bi git yA aklın fikrin orda diyo

9393 madem günah o zaman bu hormonlarımız neden var ki… illan bir şekilde rahatlamak lazım yani 🤭

9393 eşin mast. yapiyor olabilirmi bu haller masturbasyon bagimlisi erkek hallerine benziyoe

• 9393 bunu yanıtladı.
        • 9393 bunu beğendi.

9393 “İstimna (mastürbasyon) yapanların ahirette elleri hamile olacak ve ondan hak talep edecek, şikâyet edecek." (Beyhaki, Şuabu’l-İman, 7/330)

ooylesine2021 Benim mantığıma ters kalıyo bazı şeyler,tamam eşler bunu keyfi yapıyorsa birbirlerini boşlayıp sıkıntılı bir durum,evliliktede kadın ya da erkek bi taraf tatmin olmuyor ne yapsın şimdi gidip zina mı yapsın ya da bekar evlenememiş biri zinaya mı yönelsin,diyeceksin ki nefise sahip çıkmalı ama öyle bir devirdeyiz ki bazı günahların bile o devirin içine göre bakılması mantığı var.

deleted13 eeee imtihan dünyası işte. Bende sende hiçbirimiz 4 4 lük değiliz yalnız varolani varoluş nedenimizi kabullenmek zorundayız. Mantığına ters bazı şeyler evet ama cenneti kazanmak kolay mi öyle.

9393
            Haram degil ama caiz degil yani yaptığında gunaha giriyorsun canm amaa eger cok boyle dayanammaycaksan o zamn yapabişrsn bir seferine canm
            Bn boyle ogrendım ama işte bu bakarlar için bn biliyorum sonuçta evlisiniz eşiniz sizzi tatmin etmesi lazım ama o da yapmıyor zor gercekten

Sehoo Ben de böyle biliyorum zinaya bakmak ya da zinaya yönelmek daha kötü bir durum bunu biz biraz keyfi yapıyoruz şimdi doğruya doğru ama mastürbasyon kesinlikle haramdır bana çok katı geliyor açıkcası bizim dinimizde mutlaka bir kolaylık vardır çünkü ,zordaysan yapmanın çok kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum.

ooylesine2021 peki engelli olup evlenme imkanı olmayanlar ne olacak ?? Mesela diyelim ki zihinsel engelli biri… libidosu illa ki vardır o ne yapacak evlenemez ki??

deleted13 insanları kısıtlaya kısıtlaya
              suyunu çıkarmışlar artık.. yahu libido diye birşey var. Tüm evrenin devamını sağlayan. Bu evrensel birşey.. hayvanlarda da var üstelik içgüdüsel. Bız insanlar tabiki de irade sahibiyiz ama vücudumuz elimizde olmayan sinyaller veriyor bazen. Erkekler bile çok birikince rüyalanıp rahatlıyor. Yanı vücut rahatlamak istiyor. İmkânı olmayan ne yapsın? Gidip mastürbasyon yapacak tabi . Ben inanmıyorum günahmış şöyleymiş böyleymiş … herşeye de dinî acıdan bakılmaz ki canım .. ona bakarsan erkeklere kadınlar haram diye diye kaç tane din adamı sübyancı oldu .. Erkek çocuklarına yöneldiler. Bakınız yukarıda bir soru sordum cevap verebilen çıkmadı bile.. neden çünkü din dogmatiktir.. tıkanıyor bir süre sonra . Ee tıkanınca da sorgulamayın deniyor. Yanı rica ederim artık şu insan anatomisine din aracılığıyla bir açıklık getirilmesin😃

Sehoo bu adamı dinlemeyin lütfen. Her hoca ehli sünnettir diye bir şey yok.
                DIŞARIDA BİR KADIN GÖRDÜN ŞEHVETLENDİN EVİNE GİDEREK KARINLA BİRLİKTE OL DİYEN BİR SAPKIN BANA GÖRE BU ADAM.

Harama bakıp şehvetlenmeyin demiyorda, haramı normal sayıp saçma sapan konuşuyor.

Deleted9 Ben bu konulara mantıksal yaklaşıyorum ,kadını eşi tatmin edemiyor ne yapsın başkasıyla mı yatıp kalksın kendisini zinadan uzak tutmak istiyorsa bu yola gidecek.

9393 tipatip ben ☺ yalniz degilmisim.diyorum …