Kizlarr sinovac ilk dozu oldum geçen ay . Ama reglim normalde çok duzenliyken bu ay olmadım 10 gün oluyor gecikeli . Hamile değilim test de yaptım kaç kez negatif . Zaten korunuyoruz ama ne olur ne olmaz yaptım bikac kez yok hamilelikte. Aklıma aşı geldi . Sizdede yaşayan var mı ??? Çok stres oldum ya 4 gün sonrada ikinci doz var .

Dilaylaa valla canim benim cocuyum vr emziriyorum aile hekimin tavsiyede bulunmadi zaten niyetimde yoktu ondn bi bilgim yok ama snin gibi oln kiz krdesim oldu asi yan etki yapmisti adeti baya 1 ay gecikti hata doktor demis ti iki xi dozdan sonraa belki daha fazla girmemeye baslrsin bu ozele gidip kadin doguma kontorle hic bisyde yoktu asidan oluyor bu sylr

Dilaylaa o kadar çok duydum ki böyle adeti düzensizleşen hatta adet olmayan.. Sadece aşı vurulanlar değil yanlarında bulunan insanlarında etkileniyor adet düzeni bilginiz olsun..

Dilaylaa ben geçen ay biontech oldum adet oldum ama benim normal de aşırı kanamam olur du bugün 3 günüm az az geliyor hatta ben Doğum kontrol hapına başladım bu ay dedim o mu azallatı ama eskiden 6 yıl kullandım kanamada hiç azalma yok tu dediniz gibi aşı mı problem yapıyor acaba

Ysmn34 bende geçen ay biontech oldum sadece lekelenme şeklinde regl oldum 1 gün falan .Orta kulak iltihabı geçirmiştim ilaç kullandığım için az gelmiş olabilir diyordum . Ama aşının yan etki göstereceği hiç aklıma gelmemişti .

Dilaylaa dün biontech oldum. Zaten sancım da vardı adet oldum … şarıl şarıl geliyor benimki.. hatta hem aşının yan etkileri hem adet sancısı öldüm bittim bittim ben 🥺🥴😵

Olivetti Normalde hiç düzensizlik olmazdı bende çünkü tek fark aşı olmamdi

Dilaylaa ben biontech ilk dozunu olduğumda gecikme yaşamadım ama normalden daha az oldu kanamam. Ve normalden de kısa sürdü regl dönemim. İkinci dozunu da yaptırdıktan sonra daha regl olmadım. Zamanım var zaten daha.

Guncelanne Ben korkmuyorumda aile hekimim eğer olmazsan kadın doğuma bı gidersin bakalım dedi bende hamile değilim benim geçeli çok oluyor hemde 🤷

Dilaylaa birde sıkıntınız varsa oda etkiliyor yada mevsimsel de oluyor yanlış anlamazsınız özür dileyerek soruyorum ertesi gün hapı falan kullandıysanız oda geciktirme yapıyor ben geçen ay kullandım 10 gün geç oldum bilginiz olsun