Kizlarr sinovac ilk dozu oldum geçen ay . Ama reglim normalde çok duzenliyken bu ay olmadım 10 gün oluyor gecikeli . Hamile değilim test de yaptım kaç kez negatif . Zaten korunuyoruz ama ne olur ne olmaz yaptım bikac kez yok hamilelikte. Aklıma aşı geldi . Sizdede yaşayan var mı ??? Çok stres oldum ya 4 gün sonrada ikinci doz var .
Aşı sonrası regl gecikmesi yaşayan var mı ??
Dilaylaa valla canim benim cocuyum vr emziriyorum aile hekimin tavsiyede bulunmadi zaten niyetimde yoktu ondn bi bilgim yok ama snin gibi oln kiz krdesim oldu asi yan etki yapmisti adeti baya 1 ay gecikti hata doktor demis ti iki xi dozdan sonraa belki daha fazla girmemeye baslrsin bu ozele gidip kadin doguma kontorle hic bisyde yoktu asidan oluyor bu sylr
Dilaylaa o kadar çok duydum ki böyle adeti düzensizleşen hatta adet olmayan.. Sadece aşı vurulanlar değil yanlarında bulunan insanlarında etkileniyor adet düzeni bilginiz olsun..
Kelebekkkralice34 Bende psikopat gibi bir sürü test yaptım zaten korunuyoruz demekki aşıdan oluyor . Daha sonra oldu mu peki??
Dilaylaa biontech oldum bende 3 gün geçtiktim hamilede değilim korkuyorum açıkçası
Dilaylaa ben biontech ilk dozunu olduğumda gecikme yaşamadım ama normalden daha az oldu kanamam. Ve normalden de kısa sürdü regl dönemim. İkinci dozunu da yaptırdıktan sonra daha regl olmadım. Zamanım var zaten daha.
Guncelanne Ben korkmuyorumda aile hekimim eğer olmazsan kadın doğuma bı gidersin bakalım dedi bende hamile değilim benim geçeli çok oluyor hemde 🤷