• Muhabbet
  • Gelinlikçiler ikinci el gelinlik satın alıyor mu

Zeey16 bende letgoya koymuştum hemde bindallı setinle beraber gelinliğim de çok güzel hemde fiyatını kendi aldığımdan fiyattan çok düşüğe vermiştim 1 aydır alan yok 😅

deleted77, başlığı Gelinlikçiler ikinci el gelinlik satın alıyor mu olarak değiştirdi.

Zeey16 ben gelinliğimi letgodan sattım . Ucuza sattım ama satarken parasında değildim yeterki gitsin yer kaplamasındı düşüncem . Çokta ihtiyacı olan biri satın aldı cok dua etti gelinliği teslim ederken ☺️

Olivetti bnde koydum ama yazan yok cnm aynen bnmde öyle parası okdr önemli degl zarara oluck ama yer kaplaması yeterli boşuna duruyor bakalm şans artık ne zmn cıkarsa biri

Zeey16 Alıyorlar diye biliyorum çünkü abim evleneceti gelingi almışlar ama olmadı ablam sattı o gelingi bı gelinikciye

Adrienne burdan derken anlayamadim kusura bakmayin. Gardrops diye bir uygulama var letgo gibi ben 2 hafta gibi bir surede ordan sattim. Baska bir yer bilmiyorum.

Bella- yani bu platformda bekar bir sürü üyemiz var onlara post açabiliyor muyuz ? Satmak için

• [silindi]

Zeey16 benimkinde baza altında yatıyor

[silindi] bazamda yer olsa gene iyi en azındn. Gözükmez dolu oldugu icn yatak odamın dolabımın kenarında boşlukta duruyor görünüyor kalabalık boşuna ya