Merhabalar. Ben bir buçuk yıl önce 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. O zamandan beri deniyoruz ama olmuyordu iki gün önce adetim dört gün geçikti bende hamilelik testi yaptım pozitifti ama bugün adet olur gibi kanamam var ağrım var :((( daha önce böyle olan var mı lütfen birşeyler söyleyin. 😢😢😢😢😢ne yapacağımı bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum sadece 😢😢😢😢 hep aynı şeyler oluyor 😢😢😢

Azram yurt dışında kalıyorum aradık doktoru malum covid nedeniyle Cuma’ya randevu verdi 😢

5858 düşük yapıyor olabilir misin acaba :/ umarım güzel haberler alırsın

• 5858 bunu yanıtladı.

KirmiziOjeli aslında bunu biliyorum çünkü normal bi kanama değil ama öyle olmaması içinde dua ediyorum 😔😢başka ne yapacağımı bilmiyorum

5858 çok yeni ben kadar gecikmiştiniz gününüzden, reglniz gelmiş olabilir keşke acile falan gitseniz bebek oluşuyor ise belki bir ilaç falan verirdiler

• 5858 bunu yanıtladı.

5858 kanama miktarı nasıl ? Cumaya kadar progestan kullanabilir misiniz diye doktorunuza danışın lütfen 🌸

• 5858 bunu yanıtladı.

deleted77 yurt dışında kalıyorum buralarda üç ay olana kadar bi işlem yapmıyorlar maalesef :(( o yüzden de gitmedik acile

5858 acil kanama vs. durumlarında illa bir uygulama var diye biliyorum ben

• 5858 bunu yanıtladı.

5858 kanama nasıl kahverengimsi çamur gibi mi yoksa bildiğimiz kan mı? Pediniz doluyor mu? Yerleşme kanaması olabilir o yüzden sordum. Kahverengi ve bir pedi doldurmayacak kadar ise yerleşme kanaması olabilir

• 5858 bunu yanıtladı.

hepsidekigulcin afedersiniz ama pet dolu değil ama tuvalte gittikçe resmen akıyor anlata biliyor muyum

• 5858 bunu yanıtladı.

5858 kahverengi değil yanı kırmızı koyu kırmızı hatta

5858 canım ya Türkiye de olsan hemen ilaç iğne verirler hastanede tutarlar seni. Kanamayı durdururlardı. Ama görümcemde senin gibi yoğun kanama geçirdi ,şuan oğlu 2 aylık kucağında. Umarım sende iyi haberler alırsın .

Nietzsche inşallah kuzum gerçekten ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum:( eşimde birşey yapmıyorlar diye gitmek istemiyor :(

5858 korkutmak istemiyorum ama akması normal değil sen bir acile gidip şansını denesen mi umarım hayırlı haberler alırsın benimde kanamam olmuştu ilaç, iğne ile halledilebiliyor bu yüzden ısrarcı oldum beklememen adına 🙏🏻

5858 ama bende her seferinde aynı şeyleri yalamak istemiyorum

5858 bunu anlamadım fakat açıkça yazayım oluşmakta olan bebeğini kaybediyor olabilirsin maalesef 🙏🏻

• 5858 bunu yanıtladı.