Merhabalar. Ben bir buçuk yıl önce 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. O zamandan beri deniyoruz ama olmuyordu iki gün önce adetim dört gün geçikti bende hamilelik testi yaptım pozitifti ama bugün adet olur gibi kanamam var ağrım var :((( daha önce böyle olan var mı lütfen birşeyler söyleyin. 😢😢😢😢😢ne yapacağımı bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum sadece 😢😢😢😢 hep aynı şeyler oluyor 😢😢😢
2 gün önce pozitifti testim ama şimdi adet olur gibi kanamam var.
5858 düşük yapıyor olabilir misin acaba :/ umarım güzel haberler alırsın
KirmiziOjeli aslında bunu biliyorum çünkü normal bi kanama değil ama öyle olmaması içinde dua ediyorum 😔😢başka ne yapacağımı bilmiyorum
5858 çok yeni ben kadar gecikmiştiniz gününüzden, reglniz gelmiş olabilir keşke acile falan gitseniz bebek oluşuyor ise belki bir ilaç falan verirdiler
5858 acil kanama vs. durumlarında illa bir uygulama var diye biliyorum ben
5858 kanama nasıl kahverengimsi çamur gibi mi yoksa bildiğimiz kan mı? Pediniz doluyor mu? Yerleşme kanaması olabilir o yüzden sordum. Kahverengi ve bir pedi doldurmayacak kadar ise yerleşme kanaması olabilir
hepsidekigulcin afedersiniz ama pet dolu değil ama tuvalte gittikçe resmen akıyor anlata biliyor muyum
5858 korkutmak istemiyorum ama akması normal değil sen bir acile gidip şansını denesen mi umarım hayırlı haberler alırsın benimde kanamam olmuştu ilaç, iğne ile halledilebiliyor bu yüzden ısrarcı oldum beklememen adına 🙏🏻
5858 bunu anlamadım fakat açıkça yazayım oluşmakta olan bebeğini kaybediyor olabilirsin maalesef 🙏🏻