Ayyyy Hayatinzevki kusura bakmayın ama küçük yaşta kocayı bisey sanıp evleniyorsunuz, ondan sonra evlendiğiniz adam ne evin ne çocuğun sorumluluğunu tasiyamiyor, keşke ekonomik özgürlüğünüz olsaydı, bu ağır laflar tahammül edilecek gibi değil,
Gizzemm Ayyyy linçlemeye yer aramayın gelmiş burda dert anlatmış içini rahatlatmak için siz daha da kötü konuşuyorsunuz ben de 17 yaşımda kaçarak evlendim ee nolmuş yani eşimle gayet mutluyuz gayet iyi bir hayatımız var birbirimize deliler gibi de aşığız maddi konuda zorluk çıksa bile eşim güzel dille söyler burada suç eşinde kendisinde değil kesinlikle
Hayatinzevki ZRaporu canm evlenirken böyle değildi bilmiom düm😔bir kıyafet bana çok gördü alt tarafı bayramlık alda akrabaların demesin zaten Kendi tarafı benden nefret edio begenmio zayıf diolar
Esmerimmm Hayatinzevki Canım sen çok aradın mı bu adamı okurken sinir oldum nasıl katlanabiliyorsun bu adama bide kaçarak evlenmişsin hiç mi tanımadın hiç mi huyunu suyunu öğrenmedin sanada yazık o bebeğe de Allah sabır güç versin sana
Hayatinzevki Esmerimmm canm bekarken yanı sevgiliyken bana herşey alırdı parasında değildi evlenince böyle oldu harbuki para harcayan biri değilim.
Asya4343 Hayatinzevki benim eşimde ayni öyleydi nişanlı iken paralar Paralar 3 seneye girdik ne para vermesi var ne birşey aldırıyor sürekli para yok para yok hep böyleyiz bizde bu bayram için para istedik parası yokmuş napalm alıştık.
SWiNDLER Hayatinzevki Ev için verdiği paralardan atabiliyorsan kenara at damla damlaya göl olur. Bide o ceyrekleri birleştirip yarım yapıp koluna bileklik yap alamasin madem böyle biri zor zamanina sakla derim. Bide hep büyükler der ya 10 tl varsa kocana 5 var de diye ki ben hiç yapamam saklamam saklayamam sağ olsun oda karşımaz hiç araba vs alındığında ne vaarsa ortaya koyarım 😂
SWiNDLER Hayatinzevki İşin biraz zor o zman güzellikle değiştirebilirsen değiştir adamı. Veya yataktayken bişey işte
Mirinda Hayatinzevki evlilikte benim param senin paran muhabbetinin olması ne kütü bir şey ya. O eve giren para ortaktır bizim için öyle yani. Para durumunun sıkışık olmasını anlarım ama insan gibi konuşamıyor mu eşiniz ne ayıp şey.