Kızlar burayı duydum ve geldim sadece eşim ve benim aramda olan sırrımız var en sevdigim gün belki herkes yanlış der ama aşık olunca göz görmüyor anlatmak istıyorum
Eşimle sevgiliydik ve her zaman evlendimizde yaşayacagımız evde buluşurduk küçük yer başka yere cıkamazdık birgün ayrılmk için buluştuk hersey bitmişti 1 yılımızdı ve ben kapıyı actım evden cıkarken eşim içeriye cekti beni sarıldı öptü kokladı ve orada uzatıp ilişkiye girdi orada o şekil tam 2 saat kaldık ve 6 sene devam ettik öyle suan 2 senedir evliyiz ve ilk gunki gibi eşim saatlerce yapar bazen sabaha kadar okadar şanslı hissediyorumkş kendimi ve eşimde bana senin kadınlıgına bayılıyorum der Postları okudum aşırı gaza geldim😂

Dndkdsnnnd yazdıklarınıza istinaden normal olması gereken bir evlilik zaten, bu arada yaptığınız niye yanlış olsun nerdeyse herkesin yaptığı kaçamaklar bunlar pek komik bir şey göremedim çok gülmüşsünüzde 🤷‍♀️ Orda uzatıp ilişkiye girdi demişsiniz farklı birisini anlatır gibi o değişik geldi bayağı bi 😅

Dndkdsnnnd bazen zabaaaaa kadar derken 😂 ben orasını anlamadım . Kız zabaaaa kadar yapılır mı o iş 😂. Dinlene dinlene yaptınız demi 😂

Dndkdsnnnd normal evlilik nasıl olur adlı yazımız gibi olmuş bana tuhaf gelen bir kısım olmadı 🙅🏻‍♀️😂

• [silindi]

Mirinda Ayy kahkaha attım yaa çok iyi 🤣🤣🤣🤣

• [silindi]

Hdgvbh 2 saat dayanıyor ya zabaha kadar ondan öyle diyor adam herhalde😅😅😅😅😅😅😃