Kızlar eşimle defalarca konuştum bu konuyu ısrar da ettim ama bir türlü anal ilişkiyi kabul etmiyor. Burda okudukça insan hevesleniyor bende istiyorum diyorum ama hayır diyor ne yapıcam bilemedim 🤷♀️
Eşim anal ilişkiyi kabul etmiyor niye
- Düzenlendi
Karşılıklı istekle olacak şeyler bunlar,o isteyip sen istemeseydin sana ısrar etmesi hoşuna gitmezdi eminim…Anlayışla karşılayıp bu düşünceyi unutun derim.
Adrienne doğru olanı yapıyor demek ki olması gerektiği gibi düşünüyor sevmiyor ve sizi düşünüyorda olabilir ya da iğreniyor yani her açıdan güzel bişey mutlu olmanız lazım 😅
Adrienne Bence eşin doğru olanı yapıyor. Siz neden bu kadar ısrarcısınız?
Adrienne yani ben pek heveslenecek bir taraf görmüyorum açıkcası, sağlık açısından da doğru değil. Eşiniz hijyenik bulmadığı için istememiş olabilir.
kopuklukahve yazılanları okudum burda biraz aklım karıştı daha çok zevk aldığını söyleyenler falan vardı
Kalkyerineyat olabilir saygı duymam gerekiyor kafaya takılacak bişey değilmiş
Adrienne bilmiyorum zevk kısmını. Ama sağlık açısından zararlı boşver🙏🏻
kopuklukahve evet canım bencede Teşekkür ederim 🙏
Adrienne ben bu konuda eşime israr etsem altında kesin baska bisey arar. Asla yapmıyacagı tek seydir anal iliski. Birkere yanlislikla ucu degdi dedim diye iliskiyi bile yarida biraktı günah a gircem dedi
[silindi]
Adrienne Hak deliği varken neden bok deliği? 😏🤷♀️
- Düzenlendi
Adrienne Bu ilişkide normal bir olay değil çiftlerden ikisinin de istemesi gerek yani kızma hakkımızın olduğu durum olarak görmüyorum hatta boşanma sebebidir.