• +18
  • Eşim anal ilişkiyi kabul etmiyor niye

Kızlar eşimle defalarca konuştum bu konuyu ısrar da ettim ama bir türlü anal ilişkiyi kabul etmiyor. Burda okudukça insan hevesleniyor bende istiyorum diyorum ama hayır diyor ne yapıcam bilemedim 🤷‍♀️

Karşılıklı istekle olacak şeyler bunlar,o isteyip sen istemeseydin sana ısrar etmesi hoşuna gitmezdi eminim…Anlayışla karşılayıp bu düşünceyi unutun derim.

Adrienne doğru olanı yapıyor demek ki olması gerektiği gibi düşünüyor sevmiyor ve sizi düşünüyorda olabilir ya da iğreniyor yani her açıdan güzel bişey mutlu olmanız lazım 😅

Olivetti sen niye herkesi linçleme peşindesin kaosla besleniyorsun resmen okursun işine gelmediği yer de çıkarsın her konu senin hoşuna gidecek diye bişey yok ve bende senin beğeneceğin şeyleri yazmak zorunda değilim hadi çık postumdan

Adrienne yani ben pek heveslenecek bir taraf görmüyorum açıkcası, sağlık açısından da doğru değil. Eşiniz hijyenik bulmadığı için istememiş olabilir.

Adrienne ben bu konuda eşime israr etsem altında kesin baska bisey arar. Asla yapmıyacagı tek seydir anal iliski. Birkere yanlislikla ucu degdi dedim diye iliskiyi bile yarida biraktı günah a gircem dedi

Adrienne
          Eşin doğru olanı yapıyor canım ben kendi adıma konuşayım böyle bir durum için asla ısrarcı olmazdım .İğreniyor olabilir hijyenik bulmuyor olabilir anlayışlı olmak lazım

deleted77, başlığı Eşim anal ilişkiyi kabul etmiyor niye olarak değiştirdi.

Adrienne Bu ilişkide normal bir olay değil çiftlerden ikisinin de istemesi gerek yani kızma hakkımızın olduğu durum olarak görmüyorum hatta boşanma sebebidir.