Nietzsche Olivetti bence de öyle ,sert seviyor biraz. Bu arkadaş mazoşistse partneri de sadist olmuş oluyor 😂 ama değiller . Mazoları görsen ilişki esnasında kızgın demiri vücutlarına falan yapıştırıyorlar ,ya da kadının meme ucuna iğneler sokuyolar falan 😂o çok berbat bişey
Faust Nietzsche Olivetti bende öyle düşündüm hep ama gittikçe daha çok acı daha çok zevk vermeye başlayınca korkmaya başlamadım değil 😅
Mumilayda Faust canım mazoşistlen bambaşka acı vererek sevişmek bu değil bunu ben de birçok kadın arada hırçınca olur eşiyle
Brvnonk Normal hayatta da açıdan zevk alan insanlara denir mazoşist senin normal fantazi bende oykeyim normalde şiddet vs asla ama ilişki de oluyor kendim diyorum vur vs die
Dilaylaa Mazoşist değilsiniz merak etmeyin hardcore oluyor arkadaşların dediği gibi . Çoğu kadının biraz hoşuna gider böyle şeyler . Ben daha çok romantizm sevenlerdeniz aşk tutku şehvet 😂 ama arada benimde hoşuma gidiyor . 😂🤷
Faust Nietzsche genel olarak yaralarım da hızlı iyileştiği için morluk uzun süre kalmıyor sadece dudağımda kaldığı oluyor 😂 Ama eklem ve kaburga ağrısı uzun süre kalıyor 😅
Anjeli96 Nietzsche aynen benim de bacagimi hep isiriyor 3 hafta morluk anca geçiyor ama çok hafif iz kalıyor aylar oldu geçmedi…ben de yasakladim artık , böyle ısırmasını😑
Laledmrrr Nietzsche benimde 1 haftadan önce geçmez vucudum hasaas eşim eliyle bacağımı sıksa hemen kızarır hassas vucudunuz heralde🤷🏻♀️ 😀
ZRaporu Dolunayy yalnız değilsin beybisi 😚 popoya şaplak neyse de saç çekme falan beni çok irite ediyor normalde acı eşiğim yüksektir ama saçım çekilince uyuz olurum bazen kolunun altında kalıyor aşırı yükseliyorum kolunu Çek diye😁
Dolunayy ZRaporu Ruh ikizim beni yalnız bırakmayacağını biliyordum 😂 İlişkide ben duyguyu ,bakışları,tutkuyu daha çok seviyorum ,sertlik beni de irite ediyor romantizm seviyorum,çünkü terazi burcu olmak bunu gerektirir 😂