Dilaylaa Mazoşist değilsiniz merak etmeyin hardcore oluyor arkadaşların dediği gibi . Çoğu kadının biraz hoşuna gider böyle şeyler . Ben daha çok romantizm sevenlerdeniz aşk tutku şehvet 😂 ama arada benimde hoşuma gidiyor . 😂🤷
Faust Nietzsche genel olarak yaralarım da hızlı iyileştiği için morluk uzun süre kalmıyor sadece dudağımda kaldığı oluyor 😂 Ama eklem ve kaburga ağrısı uzun süre kalıyor 😅
Anjeli96 Nietzsche aynen benim de bacagimi hep isiriyor 3 hafta morluk anca geçiyor ama çok hafif iz kalıyor aylar oldu geçmedi…ben de yasakladim artık , böyle ısırmasını😑
Laledmrrr Nietzsche benimde 1 haftadan önce geçmez vucudum hasaas eşim eliyle bacağımı sıksa hemen kızarır hassas vucudunuz heralde🤷🏻♀️ 😀
ZRaporu Dolunayy yalnız değilsin beybisi 😚 popoya şaplak neyse de saç çekme falan beni çok irite ediyor normalde acı eşiğim yüksektir ama saçım çekilince uyuz olurum bazen kolunun altında kalıyor aşırı yükseliyorum kolunu Çek diye😁
Dolunayy ZRaporu Ruh ikizim beni yalnız bırakmayacağını biliyordum 😂 İlişkide ben duyguyu ,bakışları,tutkuyu daha çok seviyorum ,sertlik beni de irite ediyor romantizm seviyorum,çünkü terazi burcu olmak bunu gerektirir 😂
Ruzgarin_kadini Aaaa yanlış yere yanlış cevap oldu 😂😂😂pardon kızlar müsadenizle köşemde utanıp gelicem