deleted77 Rouge iyi sallamışsın 🙈 biz evcek hastasıyız ☕️ Ya yurt dışında zaten evlere bayılıyorum makineler ankastre oluyor dolaplara mükemmel duruyor bende onlardan esinlendim 😍 tabi beğenmeyen de olmuyor değil 😂😂
Bella- deleted77 inşallah ama pek umudum yok kanaması var. İnternette düşük yazıyor veteriner de telefon da düşük olabilir dedi 🤷🏼♀️
Dolunayy Rouge Herşeyin azı karar ,çoğu zarar yavrucuğuumm 😄 cildinde kollarında falan pütürlük olmuyor mu . Bi arkadaşının kolları pütür pütürdü çok kahve içmeye bağlıyordu varmı doğruluk payı
Rouge Dolunayy öyle hersey kararında ama kahve olmuyor işte 😂sükür öyle sorunlarım yok ,hic duymadım bisey olmuyor bana sadece o dedigin gün işte😂😂
deleted13 deleted77 “Çayın kalabalıkla arası iyidir,muhabbeti kuvvetli, Oysa kahve ya yalnızlık ister ya da sevgili.” Yalnızlık ve sevgili diyorum ozaman☺️☕️
deleted77 deleted13 çok hoş yazı ama biz kahveyi genelde kalabalık tüketiyoruz ya benle bağdaşmıyor 🙈
deleted13 deleted77 Sen de tezler çürüsün o zaman 😂,ben kahveyi yalnız içerken ya da yanımda sadece eşlik edebilecek bir kişiyle içerken zevk alırım 🌹
Dolunayy deleted77 Arkadaşım kollarını gösterip kahve içmekten ne hale geldi demişti ordan aklımda kalmış 😅
deleted77 deleted13 doğrudur 😍 benimki bağımlılık olabilir içmezsem başıma ağrılar girer aklımdan çıkmaz su gibi içerim o denli seviyorum 💫