Kızlar şimdi nasıl anlatayım bilmiyorum ben ilişkiye hiç düşkün biri değilim ama eşim tam tersi çok düşkün sürekli şikayetçi bu konudan yani benim isteksiz olmamdan bana bı taktik verin bacılarım ne yapamda kocamın gözünde artık istekli bir bağyan olarak gözükmek istiyorum ne yapmam lazım 🤗😍

Cardinn Istekli olursan zaten öyle gözükürsün bacimsu🤣 Az cilve yap bakis at goz kacir alir o mesaji🤣

Cardinn bu tür durumlarda kadının önce kendi vücudunu keşfetmesi gerektiğini düşünüyorum. Önce kendinle bir o orgazmı yaşa sonra kocanı o yöne yönlendir. Kendim bu sorunu yaşamadım ama yakın arkadaşım da vardı. Kendisi mastürbasyon ile orgazm tadı aldıktan sonra kocası ile de o tadı katlayıp doruklara çıktığını söylemişti 😂

Faust wallaha herkes ne derse deniycem canım artık kendimi duzeltmem lazım diye düşünüyorum 😂

• [silindi]

Cardinn ayy tatlım senin içinde olması için eşine söyle vücudunun her yerini öptür :)
          Sonra zaten hoşlandığın kısımlar ortaya çıkacaktır.
          Ön sevişmeyle güzel bir birliktelik olur.
          Birde her gün yap bak daha istekli oluyorsun sonra ara verince isteksizleşiyor insan 😃

deleted77, başlığı İsteksizlik olarak değiştirdi.

Cardinn Benimkine yaptim gecen istemedim diye dedi ki sana 1 hafta yok🤣🤣 Neler etmiyorum ki adetim de gecikti oldum olcam 🤣 Önünde eğiliyorum falan yerden bisey alıyormuş gibi elliyo diyorum zirveye getirip birakiyosun🤣

Cardinn Cok isteklidir de aklisira beni cezalandiriyor napayim bebem cok yoruyo🤣🤣Bakalim kac gün dayanacak 🤣🤣

10 gün sonra

Faust bende eşim yanaşsın diye neler yapıyorum ama yok adam hep yorgun anasını satayım