Lidya44 Benim bi arkadaşım var 22 yaşında 2 kızı var biri 2 buçuk yaşında diğeri 1 yaşında 4 aylıkta hamile kayınvalidesiyle yaşıyo. Kaynanası demedik bişey bırakmiyo ayrı evede çıkamiyo kayınvalidesi izin vermiyo yeni gelin almadan izin vermiyormuş kız eşine söyluyo ama eşide yapacak bişey yok diyo seviyorlar ama adetleri öyleymiş kız çökmüş durumda sabahtan akşama kadar ev temizliği yemek çoxuklar derken akşama pert oluyo üstüne eş tarafı sürekli onun eşini dolduruyo yani görümceleri karınla aynı yatağa girme dese girmez adam sürekli akıl veriyorum ama işe yaramiyo ne olcak böyle ya inanın çok üzülüyorum siz olsanız ne yapardınız
Cardinn Lidya44 kuzum kaynana görünce dolduruyorsa o evden ayrılmayıncaya kadar rahat edemez inşallah en kısa zamanda ayrılır kayın validesinden kendi evine cikar
KirmiziOjeli Lidya44 peki can alıcı sorumu soruyorum, öyle bi evde neden 3 çocuk yapmış hemde o yaşta ? Kendi hayatını kendi karartmış kabul ederek evlenip üstüne öyle bi ailede 3 çocuk yaparak. Akılsız başın cezasını çekiyor 🤷🏼♀️
Rouge Lidya44 yaa kendine bunu niye yaptırıyor? böyle seyler biraz bizim elimizde .nasıl kabul ediyor mesela ?kabul etmedigi biseyi kimse kimseye yaptıramaz. aynı ev nedir gene sinir geldi tepemden .birde hala onları dinliyor 🤦🏻♀️Kusura bakmayın lütfen ama kendi izin veriyor
aylinaylin Lidya44 pılını pırtısını toplasın babasının evine dönsün o kız iyi valla öyle olduktan sonra kendi anneme babama bakarım ya hem kocaya hizmet hem ailesine hizmet ne güzel biz de bulalım böyle bir eşşek de hem bana hem anama babama çalışsın ne güzel dünya…..
Mayoneziseverim Lidya44 bişey deme diyeceğini demişsin bekarsan bu sana ders olsun ezdirme kendini kimselere
Lidya44 KirmiziOjeli kaç kere söyledim dikkat et kendine diye ama edememiş sprial taktırmış rahatsız olduğu için çıkartmış istemiyo ama yapacak bişey yok malesef
Lidya44 Rouge kaç kere söyledim kadın isterse taşın suyunu çıkarır diye ezdirme yıpratma kendini madem eşinde senin iyiliğini istemiyo git otur ananın evinde belki değerini bilip gelir arkandan diye ama hiç yanaşmıyo o artık eve hapis olduğunu anlamış durumda bunu kendine inandırmıs ben ne desem de boş
KirmiziOjeli Lidya44 gizlice hap kullansaymış bir sürü yolu var yani kızı köle yapmışlar o eve çocuk doğursun temizlik yapsın diye kullanılıyor resmen. Üzücü gerçekten sen uyarını yapmışsın daha ne diyebilirsin ki 🤷🏼♀️
Rouge Lidya44 yapıcak cok sey var ,şöyle demeyin lütfen. kabul etmeyin. yok kocası öyleymiş, kayınvalidesi söyleymiş, ailesi ,arkasında degilmiş ,çocuğu varmıs mecburmus böyle seylere sıgınıp yada düsünüp kabul etmesin böyle birsey yok
Lidya44 KirmiziOjeli ya demediğim şey kalmadı ama kimseyi dinlemiyo ki hayattan ümüdini kesmiş durumda verdiğim tavsiyeler hepsi bana geri dönüyo
Lidya44 Rouge olsa olmasa ben elimden geleni yaptım halada yapıcam psikolojisi bozulduğu için kimseyi dinlemiyo
Rouge Lidya44 sen yapıcagını yapmıssın .kabullenen o .bazı insanlara dert cekmek daha kolay geliyor ,kendi izin veriyor canım .sen söylemen gerekenleri söylemişsin
KirmiziOjeli Lidya44 gencecik kızın hayatı kararmış kendi bile kendinden vazgeçmiş bir gün kafasına dank edecektir ama bu seferde gençlik gitmiş olacak yazık..
Lidya44 Rouge işte bu da öyle herşeyi içine atmak dert çekmek daha iyi geliyo ne kadar anlatsamda boş üzülüyorumda
Rouge Lidya44 bende üzülüyorum oyle insanlara kendi hayatını güzellestirmeye bakmak yerine..yazık gerçekten ona ve çocuklarına.neyseki sen yinede konuşuyorsun onunla belki suan dinlemesede birgün dank edicek umarım 🙏
Lidya44 KirmiziOjeli evt malesef öyle herşeyden herkesten bıkmış oysa isterse herşey daha farklı olabilir ama aklını kullanmiyo
Lidya44 Rouge zaten farkettim ki saat gece 12 de hep yazıyo bana gece başını yastığa koyunca herşey üstüne üstüne gidiyo o da biraz olsun rahatlamak için yazıyo
Kalkyerineyat “Bulanık suya alışmış bir balığı temiz suyun içine bırakırsanız ölür.” Bazen insanlara elinde olmayan şeyleri nasihat edersek içinde bulundukları hayat onlara daha zor gelebilir. Ayrı eve çıkma imkanı yokmuş arkadaşınızın, belli ki eşinin ailesi de kıza cephe almış. Açıkcası üzüldüm. Ama onun sadece akıla değil de teselliye ihtiyacı var. Lütfen onu teselli edin, inşallah dertleri geçer. Sadece eşi bile arkasında olsa ona ilaç gibi gelirdi..
Lidya44 Kalkyerineyat zaten ben onu hep teselli ediyorum bakıyorum rahatlamış tmm diyorum iyiye gidiyo çok şükür 1 kaç gün sonra daha ağır şeyler anlatiyo bana eşi tam bi anneci karısı ne dese boş annesinin sözünden çıkmıyo