Adrienne Balkizim aslında küçüklükten gelen bir şey diye de düşünüyorum ben çok titiz bir anneyle büyüdüm ama kaynanam fazla sevmez temizliği o yüzden sanırım 😂
Balkizim Adrienne benim annemde çok titizdi gerçekten evde yapılan temizlik hiç bir yerde yapılmıyordu ama eşim boş ver yapma diyor yaw bebek var nasıl yapmayayım 😅
Adrienne Balkizim aynen ya erkeklere kalsa b”K götürsün umurlarında değil 😂😂 önceden kedim Bile vardı saçlarım açık geziyordum evde bile ama şuan diyorum ben önceden nasıl yapmışım onları şimdi bi temizlik deliliği geldi bana 🤣🤷♀️
Adrienne Kerimcan kızgınlık dönemlerinde çok tüy döküyorlar ya aradan 1 yıl geçmesine rağmen hala kıyafetlerim de tüyü duruyor 😂
Balkizim deleted77 hayır hayvanları uzaktan seviyor sadece 😅 kızım çok seviyor alsam çok mutlu olur ama adam kesinlikle kabul etmiyor
[silindi] kopuklukahve ay bende yapıyordum bebekler küçükken sacimi makyajımı ama simdi yapamıyorum ne iş bitiyor ne ihtiyaçları 😀😀
Birgariphanci Adrienne temizlik yaparken güzelleşiyorum da evimde temiz kendimde 🤣 o dengeyi kurmak zor mu bilmiyorum ama düzleştiricim ısınırken banyoyu şöyle bir elden geçiririm mesela ya da yemek pişerken gider makyaj yaparım gibi gibi