Eşinizi arkadaşları ile 1 haftalık tatile gitmesine izin verirmisiniz
Ben hayatta vermem ya kıskancım birazcık 🤷♀️
Eşinizi arkadaşları ile 1 haftalık tatile gitmesine izin verirmisiniz
Ben hayatta vermem ya kıskancım birazcık 🤷♀️
Hayir ortada kari kiz var nekadar guvenirsen guven olmaz yani benide gotursun
Limonlukek arkadaşından arkadaşına değişir o iş 😂 güvendiklerim de var güvenmediklerimde
Adrienne her erkek ortamını bozan birisi olur , yanı ikisi rahat dursa 3. Karı kız mevzusu açıyor maalesef
Eşiniz sizin 1 hafta kız arkadaşlarınizla tatil yapmanıza müsade eder mi ?. Ayrıca 1 hafta arkadaşları ile yapacağı tatili sizinle değerlendirsin 1 hafta uzun bir süre çünkü 1 2 gün olsa neyse.
Limonlukek bekar olursa arkadaşları evet öyle oluyor ama evli olanların yapacağını sanmıyorum ki zaten karı kız muhabbeti yapacak olsalar telefonda bile ararlar yaparlar tatile gitmeyi beklemezler yanlış düşünüyorsun bence
Anilla bende böyle düşünüyorum bide erkek ortamı çok farklı senin kocan rahat dursa öbürü karı kız mevzusu açıyor
Adrienne benim zamanında çok erkek çevrem vardı , en çokta evliler yapıyor bu muhabbetleri
Limonlukek eğer benimle tatile gitmişse izin veririm ama benimle gitmeden tatile gidemez maalesef 😅 ama ben onunla gitmeden gidebilirim 🤣
Limonlukek vermem çok kıskancımdır otelde kızlar varsa diye aklım çıkar zaten bnimki yoğun çalışıyor
[silindi] ay bu ben valla 😅
Limonlukek 6 haftalık tatilde suan tamam evli olmayabiliriz ama aynı sey bence😂izin verirdim ama düsününce 1 hafta cok geldi, ozlem konusundan .