Limonlukek Adrienne her erkek ortamını bozan birisi olur , yanı ikisi rahat dursa 3. Karı kız mevzusu açıyor maalesef
Adrienne Limonlukek bekar olursa arkadaşları evet öyle oluyor ama evli olanların yapacağını sanmıyorum ki zaten karı kız muhabbeti yapacak olsalar telefonda bile ararlar yaparlar tatile gitmeyi beklemezler yanlış düşünüyorsun bence
Anilla Eşiniz sizin 1 hafta kız arkadaşlarınizla tatil yapmanıza müsade eder mi ?. Ayrıca 1 hafta arkadaşları ile yapacağı tatili sizinle değerlendirsin 1 hafta uzun bir süre çünkü 1 2 gün olsa neyse.
Limonlukek Anilla bende böyle düşünüyorum bide erkek ortamı çok farklı senin kocan rahat dursa öbürü karı kız mevzusu açıyor
Limonlukek Adrienne benim zamanında çok erkek çevrem vardı , en çokta evliler yapıyor bu muhabbetleri
ZRaporu Limonlukek eğer benimle tatile gitmişse izin veririm ama benimle gitmeden tatile gidemez maalesef 😅 ama ben onunla gitmeden gidebilirim 🤣
[silindi] Limonlukek vermem çok kıskancımdır otelde kızlar varsa diye aklım çıkar zaten bnimki yoğun çalışıyor
Rouge Limonlukek 6 haftalık tatilde suan tamam evli olmayabiliriz ama aynı sey bence😂izin verirdim ama düsününce 1 hafta cok geldi, ozlem konusundan .