3 -4 haftada bir oda yarım yamalak 😑😑🤕
1047yim

- 27 Mar 2024
- 6 Eki 2022 tarihinde katıldı
- Belki muhabbet olur 🔥 tartışmasında
- En tuaf ilginç bulduğunuz post hangisiydi tartışmasında
Sokaklambasi 😱😱😱aman Allahım
- KORUNMA!!! tartışmasında
Gurbetgelini_ ilk kez kullandım zaten daha önce denemedim oda olası bir ihtimale karşı açıkçası eşim emin olamadı kullan dedi bide daha yeni adet günüm doldu . Tek adet yeter dimi bitane aldım
Hanımlar ertesi gün hapını ilkkez kullanım işe yarar mı ?? galiba bir kaçamak olmuş ilişkide . Hemen hapı aldım bitane ama gene de çok korkuyorum hap kesin engeller mi gebeliği ya??!😑😑 Bebeğim daha on aylık ki zaten hazır da değilim !
- Hanımlar Lütfen akıl verin 😔 tartışmasında
Cicekliperde içinden gelmeyerek yapmacik geliyor
Uykulupingue salamiyorsun hemde hiç ya 😔
Neredeyse on gün önce benim istememle bişey olmuştu yarım yamalak sonra hasta oldum adet bitti yanaşmadı bugün eğitime gitti 25 gün yok şehir dışında olacak ve öylece bana dokunmadan gitti. Kırgın olduğumu bile bile tek bişey söylemeden çekti gitti ..
Polyannacilik çok teşekkür ederim
Polyannacilik bebeğimiz var 10 aylık psikologa gittik zorla onu da yarıda bıraktı .. kendi kendimi düzeltirim dedi ama yapmadı çocuk doğana kadar hamileyken çok iyiydi yada ben saldigim için belki bana öyle geliyordu ama doğumdan sonra da uzun süre ben isteksizdim fakat kaç aydır gene aynı ilk zamanlara döndük . Boşanalim diuorum bosanmiuor tedavi ol diyorum hep oyalıyor . Artık ne yapacağımı şaşırdım
Delininbiriii mevzu o değil ki adam severek sevismiuor sırf ben istiyorum diye yapıyor
Dogruu43 ya illaki var bende çalışıyorum ikimiz de yoruluyoruz o yüzden hergun değil de insan haftada bir de olsa istiyor . Ama benimkinin hiç istek yok kendi de diyor zaten . Hatta başlarda evlilik onsuz da olur diye onu böyle kabul etmemi bekledi ama ben karşı çıkınca bu düşüncesini artık dile getirmeyi bıraktı.
Daha önce de yazmıştım ama değişen bişey olmadığı için gene tavsiye istiyorum nolur . Eşimin isteksizliği bana olan mesafesi(cinsel yönden) artık delirtecek noktaya geldi. Bir kaç hafta önce ağlayarak artık boşanmak istediğimi söyledim yalvardım resmen ona ama tedavi tedavi olacam deyip kabul etmedi. Devlete psikyatrite gitti onlayn cinsel terapilere yönlendirmiş doktor ama hiç bişey yapmıyor gene.. daha önce yaptığı gibi gene kandırdı beni . Adet oldum yikandim iki gündür ama tık uok adamda. Zaten beraber olduğumuzda da benim zorumla oluyordu hep oda 5 dk sürüyor boşalıyor kalkıyor . Kendimden sogudum ondan soğudum bir akıl verin nolur 😔‼️
- Cinsellikte Doğru Bilinen Yanlışlar ❌️✅️ tartışmasında
- Bosanmali mi tartışmasında
- Cinsellikte Doğru Bilinen Yanlışlar ❌️✅️ tartışmasında