Kizlar bı sorun olacak ablam 5 senden beri evli ama kocası baya bı değişmiş surellkli biseyin peşinde ablamla tartışıyormus elinden telefon düşmüyor ablamı ikide bi azarlıyor ablami baya bı serbest birakmis kıskanan kısıtlayan adama bian bisy oldu ağır kelimeler kualniyor ablam bisy dediğinde hemen dövmeye kalkışıyor konuştuğu başka birimi var sizce neden öyle davranıyorki ablam tam bı çıkmazda 3 çocuğu var ne yapacagini şaşırmış siz olsanız ne yapardiniz,😔
11234dogus
- 15 Eyl 2021
- 5 Tem 2021 tarihinde katıldı
- Ablam için soruyorum 😔 tartışmasında
- Hergun sevişmek istiyorum tartışmasında
SansursuzKadin banada yazın yaaaa
- kendimi kotu hissettim tartışmasında
SansursuzKadin aynıyız demek istedim😊
- kendimi kotu hissettim tartışmasında
SansursuzKadin Tipkim
- Eş ile tartışma tartışmasında
Merveyldrm inşallah kuzum
Nur61 sorma kuzum çok kizdm bu konuya bişe de diyemedim benle tartisiyor
Merveyldrm kuzum bende huy değil asla ben hatta evlenmeden önce eşimi uyariyordum bı sorunumuz mu oldu odamizda hal edelim die sadee ağzımın içinde konuştum ne ara geçti ne ara duydu inan bilmiyorum hem onun gözünden de düşsem umrumda bile değil sadece ona ne ki eşimi dolduruyor hermzn bazen tartıstihimizda. Soyledigm sözler var ama gelmiş eşimi dolduruyor hiç bisye kizmayam eşim şuan benle tartışıyor
aylinaylin Sadece sabrediyorum😔belki ağır da konusmuusm ama onalara ne eşim bişey demiyor dayisi doldurdu die benle tartışmaya yer ariyor
Merveyldrm Yok kuzm kapıdan çıkarken eşime kızdım bı konu hakkında söyledim oda duymuş gecince
Merveyldrm Ya ağır konuştuğumda su gerizekkali adam ol bu
Kizlar eşimle şuan tartıştık eşimin dayısı kocama ağır konuştuğumu duymuş eşimi köşeye soktu bidaha öyle bişey duyarsan gözümden düşer demiş eşim de benle tartıştı ben ise onalr benim hayatıma karışmasın egerki onalr yüzünden benle tartisirsan yap kavgani dedim başka ne söyleye bilirim şuan gerçekten çok kötü tartsik tk lütfen yazin
- Konumuz anal 🙈 tartışmasında
Kuzu aynı sorun bende de var bend burda bekleyeyim
- Okadar şaşkınım ki 😱😱 tartışmasında
[silindi] ay bende bayiliyorum