140820

- 21 Eki 2024
- 6 Kas 2021 tarihinde katıldı
- Tatmin olamıyorum tartışmasında
belladonna sağlık problemi yok muayene olmayı istemiyor
Kızlar eşim erken boşalıyor ve hiç sevişmiyoruz neredeyse ve ben zevk alamıyorum istekli de olmuyorum konuşmayı denedim ama ne yapabilirim
- Cinsel yaşın kaç 🥵🥵❤️🔥❤️🔥🔥🔥 tartışmasında
Yetoooooooyaaaaa 19çıktı bana
- Zor kadın olmak tartışmasında
Yaptığınız taktikler vs varsa yazın bilinçlenelim bizde
Kirpapatyasii galiba nası parasını kazanıpta aldığımız şey bizim için daha değerli oluyo ise hemen önümüze gelen şey cazip gelmiyo ise erkekler içinde böyle gibi bişey
TombulHatun
Deneyeceğim - Zor kadın olmak tartışmasında
TombulHatun ön sevişme olmuyo direk oluyo yani söylediğimde hoşlanmıyorum diyo bunun için nası bi tutum sağlayabilirim tam da bu konuyu konuşurken demişti zor ol diye zaten
TombulHatun bakımlı bi bayanım süslenirim giyinirim ama hep benden beklentide benim yanaşmamı benim hep bişeyler yapmamı istiyo bundan muzdaribim söylüyorum ama bunu nası tam tersi gibi yapabilirim kendime çevirebilirsin
TombulHatun Peki deneyeceğim bizim ilişkimiz de ön sevişme yapmıyoruz direk oluyo ben bundan rahatsızım ve hoşlanmıyorum dile getirdiğimde de hoşlanmadığını zevk almadığını söylüyo eşim bu konuda nası bi tutum sağlayabilirim Peki zatwn muhabbetimiz bu konuda başladı ve sonra zor olmamı istemişti
Zor kadın olmak deyince ne anlıyorsunuz acaba eşimle konuşurken eşim konuşmasında bana zor ol demişti açmasını istedim daha bişey söylemedi ama
- Kan tahlilim 0.11 hamile miyimmm. tartışmasında
ketenprenses.
Bildiğim kadarı ile 0.5ten düşük olanlar hamile değil yüksek olanlar yani 011 hamile olabildiğine işaret ediyo siz bide doktorunuzla görüşün
Peynirlikadayif - Evde seksi giyinme tartışmasında
Seksi_hatun tmm tatlım teşekkürler 😊
- Evde seksi giyinme tartışmasında
Seksi_hatun
Teşekkür ediyorum kesiyim de bakıyım bi ama yanlış kesmek istemediğim için sormuştum 😊