Duruliyaninannesi aylik igne nasil oluyor nerden alipnnerde oluyosunuz bilgi berir misiniz 5 aylik bebegim var prezervatif kullaniyoruz ama cok korkuyorum
19072021

- 11 Oca 2023
- 23 Ağu 2021 tarihinde katıldı
- Hamilelikte korunmak için iğne ? tartışmasında
- Kızlar yardımcı olurmusunuz😞 tartışmasında
Prensannesi3 aynisini yasadim biliyomusun daha dun hatta🙈😅 yasadiktan sonra farkettim tekrar gusul aldim sonra uyudum bugun yine gusul aldim yaptim daha bisey gelmedi en sinir bozucu sey o zaten duruyor bitti saniyosun bir gun sonra kahverengi leke geliyor ben naptim diyosun ama esim sehirdisina cikicak vedalasmak icin yaptim bitti sandigim icin insallah gunah olmamistir kafaya takma niyet onemli
Meleklerinruyasi tek verecegim cevap asla ama asla dusunup stres yapma cocugum acaba olacak mi ben anne olabilicek miyim diye dusunme ve cocuk yapmaya karar verince illa cocuk olsn diye dusunup iliskiye girmeyin stres cok etkiliyor ben evlendim ucuncu ayimda hamile oldugumu öğrendim hic kafaya takmamis akisina birakmistim 23 yasima yeni girdim bebisim 4.5 aylik🥰
- Eşim ben kadar istekli değil tartışmasında
Bazen benim esimde de oyle oluyor benimde bebegim 4 aylik hep pijamayla toplu sacla evde oldugumuz icin mi diyip kalktim geceligimi giydim sacimi makyajimi yaptm parfüm sıktım bebek uyuduktan sonra kucagina oturdum o geceden beri her yaptigimizda bu sekil yanina gidiyorum iliskiyi kimin baslattigi onemli degil pes etme bakimli ol birkac gun arqya girdijten sonra daha istekli olur erkekler. Bu arada dogumdan sonra her yaptigimizda mutlaka etek ve ustune bi dekolteli askili atlet giyiyorum hic koca gobekli ciplak yapmiyorum kendime olan guvenim artiyor oyle yapinca bende zevk aliyorum bide biz hic prezervatif kullanarak yapmiyorduk dogumdan sonra mecbur kullandigi icin rahat edemiyor sonlara dogru takiyor baya zevkli oluyor
- Sigara içerken mide bulantısı tartışmasında
Tecrubekonusuyor kesinlikle bebegimm🥰❤❤❤
Kahveciniz simdiye kadar yaptigin icin alistirdin canim burda senin hatan var bence bidaha gitme soyle cocuklar durmuyo kendi evime kadin cagiracak hale geldim de
- Düzenlendi
Tecrubekonusuyor cok haklisin canim inan bende hamile oldugumu ogrendigim gun biraktim bebegim icin bir dakika düşünmeden simdi salak gibi canim istedi diye tek tuk icmeye basladim ama tovbe daha agzima surmem bende Gece googlede bi arastrma yaptim cidden sandigimdan daha kotuymus cok tsk ederm yorumun icin ❤🙏🏼 insan bazen yaptigi yanlisin yuzune vurulmasina ihtiyac duyuyor kesinlikle agzima daha surmeyecem soz veriyorum kendime
Emziriyomusun emzirirken mide bulantisi yasayanlar cok oluyomus
- Kazanlı ütü tartışmasında
- Kazanlı ütü tartışmasında
EreninAnnesi youtubeden kegel egzersizini izle onu yap bu sorun hepimizde var
- Evlenmeden önce mi bozuldunuz?? tartışmasında
Hayalperestbayan hergun denedik korkuyodum olmuyodu simdi iki aylik bebisimiz var 😁
- Evlenmeden önce mi bozuldunuz?? tartışmasında
Evlendikten bir hafta sonra oldu😁
- Kızlar ilişki sırasında içimize çiş yapila bilirmi tartışmasında
Olmayanbiri zaten bosaldiktan hemen sonra cislerini yapamiyolar biraz bekliyolar oyle geliyor😅 cok komik nasil bosalirken cisini yapsin hem bide icimize yapacak kadar igrenc olamazlar
- Ailesi le alt ust oturmak tartışmasında
Evin ayri olsn ne kadsr guzel ev olursa olsn sen geceliklerle evde rahat dolasamazsin inleye inleye sex yapamazsin siz Gecenin bi vakti uyanik oldugunuzda kendi baban Uyanik oldugunuzu gorecek ben utanirdim ayipligindan degil degisik hissederdim her kavga oldugunda muhtemelen ses gidecek vs bir suru sey sayabilirim kendine ayri ev tut bacim annenlerin evi guzel diyon her zmn gidersin zaten senin sayilir👍🏼
- İsteyip istemediğimi bilmiyorum araftayıımm dırırırım tartışmasında
Rouge Birseyler kattiysam ne mutlu bana. 🙏🏼💕 Senin esinde cok sansli ki boyle aklı basinda bir kadinla evleniyor cunku sende sana soylenenlerin yanlis oldugunu yanlis yaptiklarinin farkindasin. Kimseye kulak asma kuaforune de gidecen makyajini da yapacan bebegin uyuyunca isini gucunu de yapacan. Esine suslenip puslenip her turlu fantezi kiyafetini giyip iliskine renkte katacan bu senin icinde varsa her turlu yaparsin canim inan ve başar hic icindeki enerjini kaybetme genclik geri gelmiyor evlilik asiri guzel birsey sevdigin insanlar gecenin bi vakti dondurma yemeye kimseye hesap vermeden arabaya atlayip istedigin yere gidebilmek cok guzel benim icin ozgurluk bu bence esimle istedigim saatte isteidgim seyleri yapmak benim icin cok güzel sende cok mutlu ol insallah aklın hep başında olsun ozguvenin yerinde olsun maddiyata altina asla onem verme ben bir ara cok tartistim bunu ailen yapmadi etmedi şuyum yok buyum yok nisanliyken diyip kavga cikartiyodum ama cok sukur aklim erken basima geldi de artik maddiyata onem vermeyip esimi uzmedim cunku onun olsa onume herseyi serer ailesine karsi da asla beni ezdirmedi simdi de mesafeliyiz kmse bana asla laf edemez esim agizlarinin payini verir sende nolursa olsun esinin ailesini eger seni uzuyolarsa takma kimse icin esinle tartisma bol bol eglenin 😍😍❤❤