22020Dnz
- 23 Eki 2021 tarihinde katıldı
- 24 günde bir adet normal mi? tartışmasında
- Cinsel bölge ve tüyler?? tartışmasında
Polyannacilik gittiği merkezdeki cihazın markası neymiş acaba öğrenebilir mi? Bir de hangi şehir?
- Çoçuğun tavla zari yutması tartışmasında
- Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var haksız mıyım tartışmasında
Asyanese şuan araba alınıp satılcak dönem değil eşiniz biraz haklı gibi.. normal zamanlarda olsa siz haklıydınız kesinlikle. Ama şu kriz döneminde elimizdekini sıkı sıkı tutmamız gerek ne yazık ki çok kötü bir dönemden geçiyoruz. Hepimiz çok sıkıldık emin olun pandemi, kötü ekonomi arka arkaya çok yıpratıyor.
- Gece dolaptan gelen ses tartışmasında
Angellove2010 gündüz güneşle ısınan ev gece soğuyunca genleştiğinden ses duyulması normal. Bir de sessizlik eklenince net duyulması daha normal (evde biri geziyormuş gibi😊). Yeterince sessiz bir ortamda kalp atışımızı bile duyabiliyoruz, günlük hayatta duyulması mümkün mü🤷 herşey yolunda olması gerektiği gibi👌
- Vajinismus tartışmasında
Kahvekolik Op. Dr. Funda Yazıcı Erol. Antalya
- Uyku düzeni tartışmasında
- Prezervatif yırtıldı içinde kaldı tartışmasında
Peridehatunu biri de nasıl rahat ettin demiş🤣 "prezervatifin bi parçası"ndan ne anladıysa😅 hani bi erkek olsa anca bu kadar bilmez🤷
- Kaynananız oglunu geri İstese verırmısınız 🤣 tartışmasında
- Kaynananız oglunu geri İstese verırmısınız 🤣 tartışmasında
- Eşiniz işten gelince ne yapıyorsunuz? tartışmasında
Sessizgbibiri höh hödük!
- Eşiniz işten gelince ne yapıyorsunuz? tartışmasında
Kekeremekere kuduruk
🤣
- Sinirimi paylaşmak istiyorum tartışmasında
zigoflavya sinir olunacak bir durum yok gurursuz acınacak durumda demekki🤣 anca milleti kandırsın boşver sen de göndermezsin bida🤷 isteyen gelsin canlı canlı görsün
Seni en iyi ben anlarım çünkü görümcen ile olan durumunu ben kv ile yaşıyorum. Herkesi tehdit ettiğim için kimse cesaret edemiyor fotograf göndermeye 😊 - Affetmem dediğiniz şeyler 🤚 tartışmasında
- Cimri erkek tartışmasında